Sayfa 579/997 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Demiryolları özelleştirmesi olabilirmis..bu doviz girişi ile usd aşağı yapabilir

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Başkan piyasa açık olsa bu kadar tokat yemez iki günde,
    Kahbelik bizim piyasa üzerinde döndüğü için oyun bu şekilde.
    Bizim ligde olanları dün koydum buraya kurlarını , bugunde eksi deler,
    piyasa açık olsa bana göre yerli dolar satardı 8.00-8.50 arası treda eden gruplar mevcut.
    ABD tahvilleri 10 yıllıklar 1.70
    Aynı ligdeki ülkelerde 2 gündür bu fiyatlama yok ,
    Ayın 13 de dediğimiz gibi kahbelik bize yapılıyor ,
    Çünkü biz o piyasa oyuncularının oyun sahasına uygun ülkelerdeniz.

3.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    güya piyasada dolar kıtlığı var, sürekli yükseliyor tabela.. ama peker gözümüzü açtı, 5 ton kokain ne demek ? nerdeyse 1 milyar dolar.. sürekli mal geliyor parti parti, kolombiya- türkiye- avrupa, onlarca milyar dolar dönüyor.. öyleyse bu ülkenin cari açık diye bi problemi olamaz

analiz manaliz böyle süslü laflar, lan bırak !!
    Dunyada kirli para pazari giderek buyuyor. Ozellikle Avrupada. Artik bu sektorun en balli tuketicileri zengin kesim ve sanat dunyasidir.
    Hic bir ceza ve yasa bu aliskanligi yok edemez. Onun icin bazi AB ulkeleri uyusturucuyu yasallastirmayi bile dusunuyor.

Turkiyede bu kirli para sektoru cogunlukla Aponun cocuklarinin elindedir Bu piyasa Apocularin elinde oldugu surece sorun yok. Medya ustune gitmez.

Ne zaman milliyetci mafya ve ceteler devletten yesil isik isareti alip piyasayi Apocularin elinden almaya kalksa en gec 4-5 yil icinde skandal patliyor. Solcu ve libos medya devlet ve topluma ahlak ve insanlik dersi vermeye kalkar.

15 yil boyunca Diyarbakir bolgesinde yuzlerce koyunde on binlerce dekarda alanlarda Apocular uyusturucu ekiyorlardi. O koylerin uzerinde helikopter bile ucmazdi. Sol ve libos medya bu konu ile ilgili tek bir satir bile yazmadilar.

Kirli para asla temizlenmez kimin elinde olursa olsun yine kirli paradir. Ama Sedat Peker olayi buyuyecek. BAE'ne gitmesi tesaduf degildir. Bu is Devletin uzerine yikilacak. ve uluslararasi alanda Turkiyenin basini agirtabilecek bir potansiyele sahiptir.

4. Birde bu piyasanın hala nasıl yönetildiğini unutan yada hala öğrenememiş insan çok piyasada
    2015 rus uçağını düşürdüğümüz den itibaren zamanla sistem genişletilerek kurulmuş bir düzenekle oyun dönüyor.
    Geçen sene yabancının sattığı 30-35 milyar dolarlık malı kim aldı.
    Halka açık devlet bağlantılı şirketler de yönetim kurullarında kimler var.
    Bir anda telegram grupları nasıl çoğaldı , birilerinin hatırı sayılır paralarını yöneten Hoca lar dolaşıyor piyasada.
    Daha burada yazamadığımız duyduğumuz bir çok seneryo .

5. krdmd eregl şortlayacak babayiğitler aranıyor...

ben bir miktar açtım...

6. Hayırlı haftalar bol kazançlar olsun.

7. tabana kardemirrr

Hala Garan alıyolar şaka gibi kafa yok bunlarda...

Sayfa 579/997 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •