Demiryolları özelleştirmesi olabilirmis..bu doviz girişi ile usd aşağı yapabilir
Demiryolları özelleştirmesi olabilirmis..bu doviz girişi ile usd aşağı yapabilir
Dunyada kirli para pazari giderek buyuyor. Ozellikle Avrupada. Artik bu sektorun en balli tuketicileri zengin kesim ve sanat dunyasidir.
Hic bir ceza ve yasa bu aliskanligi yok edemez. Onun icin bazi AB ulkeleri uyusturucuyu yasallastirmayi bile dusunuyor.
Turkiyede bu kirli para sektoru cogunlukla Aponun cocuklarinin elindedir Bu piyasa Apocularin elinde oldugu surece sorun yok. Medya ustune gitmez.
Ne zaman milliyetci mafya ve ceteler devletten yesil isik isareti alip piyasayi Apocularin elinden almaya kalksa en gec 4-5 yil icinde skandal patliyor. Solcu ve libos medya devlet ve topluma ahlak ve insanlik dersi vermeye kalkar.
15 yil boyunca Diyarbakir bolgesinde yuzlerce koyunde on binlerce dekarda alanlarda Apocular uyusturucu ekiyorlardi. O koylerin uzerinde helikopter bile ucmazdi. Sol ve libos medya bu konu ile ilgili tek bir satir bile yazmadilar.
Kirli para asla temizlenmez kimin elinde olursa olsun yine kirli paradir. Ama Sedat Peker olayi buyuyecek. BAE'ne gitmesi tesaduf degildir. Bu is Devletin uzerine yikilacak. ve uluslararasi alanda Turkiyenin basini agirtabilecek bir potansiyele sahiptir.
Birde bu piyasanın hala nasıl yönetildiğini unutan yada hala öğrenememiş insan çok piyasada
2015 rus uçağını düşürdüğümüz den itibaren zamanla sistem genişletilerek kurulmuş bir düzenekle oyun dönüyor.
Geçen sene yabancının sattığı 30-35 milyar dolarlık malı kim aldı.
Halka açık devlet bağlantılı şirketler de yönetim kurullarında kimler var.
Bir anda telegram grupları nasıl çoğaldı , birilerinin hatırı sayılır paralarını yöneten Hoca lar dolaşıyor piyasada.
Daha burada yazamadığımız duyduğumuz bir çok seneryo .
krdmd eregl şortlayacak babayiğitler aranıyor...
ben bir miktar açtım...
Hayırlı haftalar bol kazançlar olsun.
tabana kardemirrr
Hala Garan alıyolar şaka gibi kafa yok bunlarda...
Yer İmleri