Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8031 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Sağol keko güzel bilgiler bunlar

700 dönüm arsaya değerlemeye girerse m2 karesi 30.000 den 21 milyar göstermek zorunda kalacaklar zira yanındaki 1. derece arkolojik sit olana yerin m2 si 14.000 tl
    değerleme olursa bu değer öz kaynaklara geçecek..o vakit de pd değeri çok komik değerlere iner...buda bedelsiz potansiyelini çok çok artırır...bu potansiyel de bu hisseyi çok ilginç fiyatlara taşır...yeter ki değerleme olsun...içimdeki bir ses önümüzdeki 1-2 yılda bu konuda bir gelişme olacak diyor...

eğer byd gerçekten de ihracatını egegübrenin limanından yapmak isterse ?? egegübre ile somut bazı anlaşmalar ve belki de ortaklıklar yapmak zorunda kalacak...buda varlıklarının değerini ortaya çıkaracaktır....doğrusu heyecanlandıran beklentiler bunlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o sıralarda egegübre bryattan çok yukarıda idi...sonra geldi geldi yetişti ve ardından fark attı..bak sen de 30 tl diyorsun...demek ki az çok doğru hatırlıyorum...bedelsiz kararını da uğurcan arkadaşımızın söylediği gibi 400 lerden vermiş olabilir....o karar ile birlikte de 4600 lere çıktı...

hafızam yavaş yavaş yerine geliyor.... büyük bir ihtimalle o sırada egegübrede idim..bryat ve jantsa gelip de bizi geçince üzülmüş sonra da jantsaya geçmiştim...selim dostum o sıralarda benim yaptığımı yapmadı...yapsaydı şimdiki sermayesini belki de 5 e 10 a katlardı...

umarım bu seferlik egegübrede de benzer bir hikaye oluşur...oluşur ise ??? gesandan sonra başka bir efsane yakalamış olurum...
    Doğru söyledin üstadım.
    Seni takip etseydim farklı olabilirdi.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    o sıralarda egegübre bryattan çok yukarıda idi...sonra geldi geldi yetişti ve ardından fark attı..bak sen de 30 tl diyorsun...demek ki az çok doğru hatırlıyorum...bedelsiz kararını da uğurcan arkadaşımızın söylediği gibi 400 lerden vermiş olabilir....o karar ile birlikte de 4600 lere çıktı...

hafızam yavaş yavaş yerine geliyor.... büyük bir ihtimalle o sırada egegübrede idim..bryat ve jantsa gelip de bizi geçince üzülmüş sonra da jantsaya geçmiştim...selim dostum o sıralarda benim yaptığımı yapmadı...yapsaydı şimdiki sermayesini belki de 5 e 10 a katlardı...

umarım bu seferlik egegübrede de benzer bir hikaye oluşur...oluşur ise ??? gesandan sonra başka bir efsane yakalamış olurum...
    Sn. Keko ,

BRYAT bedelsiz vermedi. Yanlış hatırlıyorsun. Bağlı ortagı Borusan Boru'nun Amerikadaki fabrikasının faaliyete geçmesi ve sonrasında gelen kar patlamalarıyla her iki şirkette uçtu.

Bilginize.

4.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Sn. Keko ,

BRYAT bedelsiz vermedi. Yanlış hatırlıyorsun. Bağlı ortagı Borusan Boru'nun Amerikadaki fabrikasının faaliyete geçmesi ve sonrasında gelen kar patlamalarıyla her iki şirkette uçtu.

Bilginize.
    ben o vakit bilançosuna baktığımda bir sonraki çeyrekte özsermayenin birden bire arttığını hatırlıyorum...sonradan bryatta bulunanlar bir değerleme yaptığını söylemişlerdi...ama doğruya doğru o artışın gerçek kaynağını ben sormamış ve öğrenmemiştim..bu iki bilgi de o vakit forumlardaki arkadaşlar söylemişlerdi...tabi aradan yıllar geçti..dün ne yedin diye sorsan belki de bilemeyeceğim..hafızam son zamanlarda çok zayıfladı...iş yeri, ev ,borsa ,çocukların sorunları...v.b derken kafa çorba gibi oluyor..hafızamda bir şey biriktirmiyorum..akşama herşey resed... şu anda konuştuklarım da bu hafızamda kalanlardır...tek hatırladığım bryat gitti de gitti..biz de diğer hisselerde iken gıpta ile ve gözlerimizin önünde izledik....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Bryant başka bir hikaye idi bu bambaşka. Şimdi patron benim limanım Alasancak limanından daha değerli dedi mi demedi mi!? Sevgili dadaş dedi diyor. Ee Alsancak limanın değeri yaklaşık 1.3 milyar dolardı yanılmıyorsa çok sene önce. Patron daha değerli dediğine göre 2 milyar dolar gibi bir rakam edebiliyor demek onun gözünde

Anlık 185 milyon dolar piyasa değerinde.

Tavanımız hayırlı olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben o vakit bilançosuna baktığımda bir sonraki çeyrekte özsermayenin birden bire arttığını hatırlıyorum...sonradan bryatta bulunanlar bir değerleme yaptığını söylemişlerdi...ama doğruya doğru o artışın gerçek kaynağını ben sormamış ve öğrenmemiştim..bu iki bilgi de o vakit forumlardaki arkadaşlar söylemişlerdi...tabi aradan yıllar geçti..dün ne yedin diye sorsan belki de bilemeyeceğim..hafızam son zamanlarda çok zayıfladı...iş yeri, ev ,borsa ,çocukların sorunları...v.b derken kafa çorba gibi oluyor..hafızamda bir şey biriktirmiyorum..akşama herşey resed... şu anda konuştuklarım da bu hafızamda kalanlardır...tek hatırladığım bryat gitti de gitti..biz de diğer hisselerde iken gıpta ile ve gözlerimizin önünde izledik....

Haklısınız Sayın Keko,

İnsanlık hali hepimiz benzer durumlardayız. Dediğiniz gibi öz sermaye artışının patlaması bir hissenin er veya geç uçmasındaki temel etken diye düşünüyorum. EGGUB özelinde daha önce de yazdım; en az 10 kat potansiyel var. Ama çok tip ve sıkıntılı bir patronu ve elbette ilişkili olarakta sıkıntılı tahtacısı var. Hayırlısı olsun inşallah burada yıllardır bekleyen yatırımcısının yüzü güler. İlk aklıma gelenlerden biri sn. Selim bey mesela. İnşallah çok kazanırsınız.

Selamlar,saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Haklısınız Sayın Keko,

İnsanlık hali hepimiz benzer durumlardayız. Dediğiniz gibi öz sermaye artışının patlaması bir hissenin er veya geç uçmasındaki temel etken diye düşünüyorum. EGGUB özelinde daha önce de yazdım; en az 10 kat potansiyel var. Ama çok tip ve sıkıntılı bir patronu ve elbette ilişkili olarakta sıkıntılı tahtacısı var. Hayırlısı olsun inşallah burada yıllardır bekleyen yatırımcısının yüzü güler. İlk aklıma gelenlerden biri sn. Selim bey mesela. İnşallah çok kazanırsınız.

Selamlar,saygılar.
    selim bey çok değer verdiğim saygıdeğer bir dostumdur...yıllar önce birlikte egegübreye girdiğimizi hatırlıyorum...sonra o kalmayı tercih etti..ben ise potansiyel gördüğüm hisselerde hovardalık yaptım...en çok da onun adına seviniyorum...burada yılarca sabır ile bekledi...eline geçen nakit ile de sürekli biriktirdi..şimdilik de onun hissesinde hikaye başlıyor...umuyorum ki yılların acısını çıkarır...

8. Tahtacıda mıburayı okuyor anlamadım güzel yazılar arkasına gene kitledi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 579/1004 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •