-
666 demek halkbank 6.66 olacak senin nickine de çok uygun bir hedef bu..
Takdirlerimi iletiyorum inşallah olur yatırımcısına bir bardak soğuk su içirtmemiş mendebur bir hisse.
-
Bosver o sayinin pek bir uguru yok. Ben de ugurlu gelir diye hazir %3 dusmusken 6.66'dan abanayim demistim.
Alir almaz beni bekliyorlarmis gibi 40 kademe verdi herifler.
Mahkemesi orda. Basvuru kabul edilince tavani olacak oncekilerdeki gibi.
-
ELİMİZDE SİHİRLİ KÜRE YOK.
Mahkemesi kabul edilecek se ABD hukukna göre yorum yapılmalı %50 den fazla şans varsa abanılır.
-
SCOTUS'a gelen davalarin 1/70'ini gorusmeyi kabul ediyorlar. Matematik yanimizda degil.
Ama kabul edilecek. Cunku daha once detayli yazmistim niye kabul edilecegini. 50 halkbank topigindeki 7 milyon mesajimi birinde (ve birkacinda) bulabilirsin. Ordaki tavandan nemalanmak lazim.
-
Teşekkürler boş vakit o mesajların çoğunu okurum bu banka 1fk olamayacak ama seçim dönemi görüşücez neler olacağı belli ..
-
Erdoğan: "Elini vicdanına koyan herkes kabul edecektir ki bugünün Türkiye'si, 21 yıl öncesine göre daha demokratik, özgür, fırsat eşitliğinin olduğu bir Türkiye'dir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
BİR GÜLMEK GELDİ. Cem yılmaza taş çıkarırlar.
-
Akşam scotus bülteni bulursam paylaşırım İNGİLİZCE mesai yapayım biraz bu konu elzem, bu olayı çözmeye odaklanayım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri