Sayfa 579/1011 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop XLVI

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    Matriks 'in Beta analizi...
    Bu ne hız dostum daha ben soruyu yazmadan cevabı verdin ?
    Allah bin kere razı olsun senden ve sevdiklerinden.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bu ne hız dostum daha ben soruyu yazmadan cevabı verdin ?
    Allah bin kere razı olsun senden ve sevdiklerinden.
    Amin. Cümlemizden.

Ayağıma tam oturdu diyelim
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

3. Halkinki devre kesebilir gibi. D

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    (+) Rekabet Kurulu soruşturması sonuçlandı… Rekabet Kurulu’nun hızlı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren tedarikçi ve perakendecilere yönelik soruşturması tamamlandı. Soruşturma tarafında tedarikçilerden; Coca Cola Satış Dağıtım (CCOLA’nın iştiraki), Doğanay Gıda Tarım ve Hayvancılık San. Tic. A.Ş., Düzey Tüketim Malları Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş., Eti Gıda San. ve Tic. A.Ş., Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Glaxosmithkline Tüketici Sağlığı A.Ş., Haribo Şekerleme Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti., Pasifik Tüketim Ürünleri Satış ve Ticaret A.Ş., Pepsi Cola Servis ve Dağıtım Ltd.Şti., Red Bull Gıda Dağıtım ve Pazarlama Ticaret Ltd.Şti., Şölen Çikolata Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Unmaş Unlu Mamuller Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanlı tedarikçi şirketlere para cezası verilmesine karar verildi. Perakende tarafında ise BIMAS, CRFSA, MGROS, SOKM ve A101 şirketlerine “ne bis in idem” hukuk genel ilkesi çevresinde mevcut soruşturma kapsımda para cezası uygulanmayacağı kararı verildi. Soruşturma kapsamında para cezası verilmemesini BIMAS, SOKM, MGROS ve CRFSA için olumlu olarak değerlendiriyoruz.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu son cümle beni benden aldı. Bu yazıyı yazanın müdürü olsam çağırıp ağzıma geleni söylerdim heralde.

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    alllah bin bereket versin
    Dayucum viop long zamanı gelmedi mi

Taşınan Açıklar da artış var, EREGL PETKM VAKBN HALKB İSCTR de kayda değer taşınma olmuş,

7. Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Haber mi var?

Sayfa 579/1011 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •