Sayfa 577/1011 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop XLVI

1. alllah bin bereket versin
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Tek elden yönetildiği o kadar belli ki birini satarken diğerini hemen yukari taşıyor endeksi dengeleyici olarak kullanıyor.

3. SASA ve HEKTS 'ı bu kadar korkusuzca kaldırabildiklerine göre, hammal KY pek kalmamış demektir.

Ve eğer SASA + HEKTS yeni zirveler görürse, endekste düşüşe sebep olup panik yaratmadan Bankalar ve THYAO gibi senetlerin düzeltmesini yaparlar.

Bu tabii olası bir senaryo. Pala ne düşünüyor bilemeyiz. Olursa hoşgeldin 8000-9000 endeks 'ler
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İSPANYOL ve KIRMIZILI BANKA İLE DEVAM.....GOGOGOGO

Bu 2 si çok ucuz kaldı.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    abi dikkat etmek gerekir ben biraz gaza geldim bugün .. sayım dalga işlerine falan çok daldım .. çarpılabilirim ciddi .. ama beklentimde yukarı ... poza girmesem pişman olurdum... saat 15:00 +- yarım saati fibosal işaret eden bir sayım yaptım ..5.dk yükselen bir dip daha yapıp yukarı bekliyorum ...i .. .. Y.T.D..
    5dk lıktaki o beklediğim yükselen dip oluşmuş olabilir ... pattern tamamlanmak üzere bence ... seansın kalan kısmı, kapanış ve yarın için pozitif beklentim var şahsen ..

5845@xu030 minor sayım için ve günlük aldığım hisseler için stopumdur ..görmesi yeterli benim için .kısmet .. .ytd
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

6. Löp eti nasıl koparıp kaçıyorum ama
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    SASA ve HEKTS 'ı bu kadar korkusuzca kaldırabildiklerine göre, hammal KY pek kalmamış demektir.

Ve eğer SASA + HEKTS yeni zirveler görürse, endekste düşüşe sebep olup panik yaratmadan Bankalar ve THYAO gibi senetlerin düzeltmesini yaparlar.

Bu tabii olası bir senaryo. Pala ne düşünüyor bilemeyiz. Olursa hoşgeldin 8000-9000 endeks 'ler
    Diğer bir senaryo da önümüzdeki dakikalarda SASA ve HEKTS yukarıdayken Bankalar ve THYAO 'yu sabahki pozisyonlarına salarlarsa çılgın bir ralli yaşayabiliriz. Ama önümüzdeki haftalarda yeni bir düzeltmeye gebe bir yükseliş olur.
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Löp eti nasıl koparıp kaçıyorum ama
    Tecrübe sanırım short işi

Sayfa 577/1011 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •