Originally Posted by
rosense
Sayýn Berkimcans, benim deneyimim sizler kadar yok yalnýz temkini elde býrakýlmamasý konusunda çoðunluðun düþündüðü gibi zorla kazanýmlarý bir anda kaybedilmemesi taraftarýyým ..
bakýyorum bazý arkadaþlar kendinden o kadar emin ki gören duyanda borsa istanbul'u çekip çeviren kiþiler zannedilecek ...
SASA henüz düþüþ serüvenine baþlamadan önce Grafiklerle tehlikenin yakýn olduðunu anlatmak için yazdým çizdim kesinlikle dinleyen olmamýþtýr keþke bir kiþi sizin uyarýlarýnýzla büyük zarardan kurtuldum dese ama þu ana kadar yok maalesef
Ýnanmýyorlar ki,þirketlerin kendi patronlarý konuþuyor bizi silkelemek için diyorlar,
hakeza endeks 1 düþse 2 yükseliyor,gün gelecek yine dönecek denilen yerden dönmeyecek,
ama zamanýný bilen yok.Maalesef burada da gördüðüm o ki buradakiler yýllardýr tecrübeli olanlar
yani sosyal ortamlar kadar acemi yok,kâr ý aldým çekildim nereye giderse gitsin diyemiyoruz yine
öyle ya da böyle belki daha yukarýlardan yerine koyuyoruz.Kriptolar gibi oldu anormal kazanç
elde eden çoðu insan kazançlarýný býraktýðý gibi, zarara bile geçti.
Pek çok dönem de yaþadýk,örneðin asya krizi heryer yanarkan sanýrým bist 1 ay boyunca
yükselmiþti,bize niye yansýmýyor tartýþmalarý varken birden hergün tabanlar baþladý sonuçta
kendimizi tabanlarda gördük.Bence ettiðim kar yeter deyip bir daha dönüp bakmayanlar kazananlar
olacaktýr.Yoksa enflasyn hikayesi falan yeterince alýndý,þu bu % 200 arttý derken çoðu hisse de
anormal seviyelerde arttý,üstelik 3. çeyrekler de kötüleþme baþlamýþtý,reel sektöre bakýnca
4. çeyrekler de kötü gelecek.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri