Sayfa 579/1006 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Viop LXII

1. gram her gün kar yazıyor dayı..ne işim olur 40 kat çıkmış kaatta..
    7000 meselesi ciddi bir mesele..bu bir gerçek buna herkes inanacak..başka yolu yok..
    ekranlarda yazıp çizenler deyorduki; yıl sonu borsa 13 bin olucak..baktılarki yerli yatırımcı bu riske girmem deyor, altın vs aldı benim gibi zati....hırsız çobanın ekran sözcüleri hemen yöntem değiştirdi ve yok yok 16 bin deyor şindi..
    neden yapıyor bunu..çünkü para risksiz yatımlara kayıyor faiz gibin, hemide sıfır risk..ne diye hırsıza emanet etsin parayıki..deelmi..işte 16bin lafı burdan türüyor..hedefi büyütecek ki koyunlar meleyerek gelsin.. 7000 ler demek döngü demek..ahlak demek..oraya kadar altından 1 gram satmam..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle başganım. İlk kim dediyse bu lafı hakkaten çok ileri görüşlü biriymiş
    Sene 2003 den beridir borsadayım, taa o zamanda bu lafı duyduydum.
    Bi kere bulaştıysan tamam, borsayı bırakma diye birşey yok, dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına geri geliyon.
    Mesela Karaduman dayu
    1 lot bile almıyor ama endekis 7bine düşsün alıcam beyanı var.

2. Bende trumpın ilk 3-5 ayı borsalarda birşey beklemediğim için 7-8 aydır ppf fonunda devam ediyorum.Trump eteğindeki taşları bir döksün boşalsın ondan sonra duruma bakılır.İç siyasette anayasa değişim sayısı için apo hikayesi uç parti üzerinden gündeme getirildi , ama dışardaki ayağı nasıl şekillenecek o önemli TRump ne alacak ne verecek adamın yönetim anlayışı bu buradan Türkiye üzerinden olumlu veya olumsuz hikaye çıkarmı ben kendi adıma bunu takip edicem.
    Dün piyasa ve günden yoklandı dem partililer tarafından ama önemli olan halk nasıl bakıcak bu işe iktidarın hesapladığı gibi bir durum mu olacak .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. kış gelmeden bahar gelmez..kaatlar 5500 ve borsa 7000 lere gelmeden kış bitmez..Allah mı oldu len bunlar ..töbee töbee

4. geçmiş yıllarda tam da bu zamanlar ...ne oluyordu ne olmalıydı..ben diyim kriz satışı..bizde bu süreç dolarla başlıyordu..bunu zabdetmeye çalışıyor şuan

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kış gelmeden bahar gelmez..kaatlar 5500 ve borsa 7000 lere gelmeden kış bitmez..Allah mı oldu len bunlar ..töbee töbee
    Kızma sakin ol bozkurt seni suyun içine çekmeye çalıştı karaduman yemez dedim bak bozkurt yedimi yemediadam tok alıcı tezgah fiyatını belirlemiş 7000 diyor ama 7500-8000 gelirse toptan fiyatına alır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. indi geçmiş yılları baz alırsak doların değer kazanmasıyla borsada başlayacak olan aşağı yönlü ralli, dolara müdahale ile önlenmeye çalışılıyor..ama para altarnetif arıyor..ama borsa deeell..burası aşağı yönlü olacak..bunda herkes ortak..demese de ortak ..geriye ne kaldı..ALTIN ...eğer bu kafa devam ederse ALTIN çook gider..

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    2019 da Ankara da et döner 15 tl idi simdi 400 nerdeyse (( ama borsa
    Malesef başkan, badem tayfası hisselerinde kimseye tahammül edemiyor,
    Ben yinede sırtlarından inmiyorum,eşşeklere inot
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Yaw o eski kafa ile hesap yapiy, tutmaz onun hesabı
    Herif endekis mühendisi bi kerem
    Hisselerin çoğusu söylediği 5bin seviyesi değil 3bin seviyesine bile iner ama endekis dim dik diki dik dikşın dikşın
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 579/1006 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •