Artan

108,90 10 10:42
32,56 10 10:43
204,00 9.97 10:43
27,82 9.96 10:44
146,10 9.93 10:43
Artan Hisseler

Azalan

10,69 -9.94 10:44
79,50 -8.93 10:44
25,02 -8.62 10:44
341,00 -8.46 10:43
150,90 -7.37 10:43
Azalan Hisseler

İşlem

2.034.014.108,28 10:44
1.796.978.180,00 10:44
1.762.751.857,10 10:44
1.682.868.998,60 10:44
1.630.623.444,82 10:44
Tüm Hisseler
Sayfa 58/762 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 6092 madde; 457 - 464 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Faiz yükünden birşey olmaz, hepsi teminatlı zaten, bnakitleride yok değil var,,, pazarlama nakit basıyor,,,

bu faizler cept,n ceb, gidiyor olmalı,,,

resmi yollardan yolunuyor,,, neden kar payı vermez,,, nasılsa alıyorlar neden versinler,,,
    8 den itibaren her kademeye bin lot koymuşlar, kaç gündür birileri satmak için yalvarıyor alan yok,,,

2. kumar bu kadar kağıdı kötülemekteki amaçın nedir kağıttamısın eğer kağıttaysan neden karamsar tablo çiziyorsun kağıtta değilsen neden ilgileniyorsun tüm yazılarını okudum çizdiğin tablo senin açıdan çok karamsar sebebini merak ettim sadece...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by spider3 Yazıyı Oku
    kumar bu kadar kağıdı kötülemekteki amaçın nedir kağıttamısın eğer kağıttaysan neden karamsar tablo çiziyorsun kağıtta değilsen neden ilgileniyorsun tüm yazılarını okudum çizdiğin tablo senin açıdan çok karamsar sebebini merak ettim sadece...
    kötüleme demeyelim.. gerçekçi yorumlar diyelim.. benim için faiz yükü önemli ama sayın kumar bu önemli değil diyorsa ve bundan eminse sorun yok.. kağıdı tanımıyorum.. tanımadığım kağıda ciddi bir para yatırılmasına sebep oldum. patron birazcık farklı bakabilse olaya herşey güzel olacak... derimod marka değeri, merkez ofisi, dönüşüm süreci, yurtdışı büyümesi.. bunlar önemli noktalar.. ama bu şekilde faize bulaşması hiç hoş değil.. artan karlılığı görebilsek çok ciddi para kazandırır..

4.  Alıntı Originally Posted by spider3 Yazıyı Oku
    kumar bu kadar kağıdı kötülemekteki amaçın nedir kağıttamısın eğer kağıttaysan neden karamsar tablo çiziyorsun kağıtta değilsen neden ilgileniyorsun tüm yazılarını okudum çizdiğin tablo senin açıdan çok karamsar sebebini merak ettim sadece...
    yazılarımda kötülemek yoktur,,,

kagıdın iyi nokttası varsa o ortaya çıksın,,,

kagıtta olup olmamam yada ne kadar varmıyım yokum önemli değil,,,

piyasaya bakıldıgında en geride kalan fakat ileri gitmesi ümit edilen durumu var,,,

eger ileri gitmiyorsa sebeplerine bakmak en dogal bir durumdur.

2017 yılı girildiğinden beri çöp bile aşırı primler yapmışken,,, piyasanın içinde değişmiş gibi davranması ortada,,,

durumlar bundan ibarettir,,, kagıdı kötülemek yada karamsar bir tablo çizme durumu yoktur,,,

yazılanlar yanlış ise yanlış diyecek,, yada doğru ise doğru diyecek kimsede yoktur

kagıt istediğini yapsın ,,, umurumda olamaz,,, kagıdı oynatan da değilim,,, oynatabilecekde değilim,,,

5. Sayın bahmet açıklamasına katılıyorum.... Olumsuz bir durum gördü isek yazmak,,, kötülemek değildir....

Karamsar tablo çizmek bizimle alakalı değildir.,,, kagıdın performansı ile alakalıdır,,,

6.  Alıntı Originally Posted by spider3 Yazıyı Oku

mesela firma tahvil çıkarıyor, ? ( acaba tahvile para verenler kimdir) tabi bu açıklama yapılmaz, her neyse,

bu tahvil yerine firma sermayesine para konsa yada ortakalrdan istense ,,,, fakat yapılmıyor. Neden firmanın zaten ihtiyacı yok ( TAHVİLİ KENDİ İMKANLARI İLE ÖDEYEBİLECEKLERİNİ KENDİLERİ TARAFINDAN BELİRTİLMİŞTİR. BUNA RAGMEN TAHVİL DE TAHVİL DEMİŞLERDİR. TAHVİL OLMASA BU KADAR FİNANSAL GİDER OLMAYACAK),,, BEDELLİ İLE PARA istese bile bu para konulduktan sonra firma kar payı dagıtacaksa parayı verenler BELLİ DÖNEMLERDE FİRMADAN PARA MI ALABİLECEK ???,,,,!!!

O yüzden tahvil olayı kılıfına uydurma olayı olarak akrşımıza çıkıyor,,,, tahvili veren faiziyle parasını alıyor,,,
    sermaye ye para koyan b,,b,,, yı alıyor,,,

yanlışsa yanlış desinler,,,, bende bileyim yanlış mış,,,

FİRMA BİLANÇOSUNDA ORTAKALRDAN ALACAK VAR,,, ÖYLE DURUYOR,, NE ARTIRILIYOR NEDE EKSİLİYOR,,, ???

yazdıklarım yatırım ve batırım tavsiyesi değildir. Biline,,,

7. Simitçi tahtaya sahip çıkmadı. Akşam alan satana bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllara göre şirketin kar rakamları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 58/762 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •