bence beklemek ve net rakamı görmek gerek
bence beklemek ve net rakamı görmek gerek
3 assagi olmaz olamaz... 5 yukari 48 eder...neredeyse sermaysesi kadar
hayirlisi ile bekleyelim görelim
İnşallah kardeşim. Anamızı ağlattı. Yanlış secim yapıp Karalde %100e yakin primi kacirip bunda da %20 darbe yiyince duman olduk. İnşallah 20 aylık kaybın ardından 2019 yılının hissesi olur. O potansiyel yok mu? Kesinlikle olduğuna inanıyorum. Büyük resimde tobi formasyonu görünüyor. Ayni zamanda 20 aydir bir yapmış gibi görünüyor. Artik yatay kanalın dışına çıkacağına inanıyorum. Ama bubu bir an önce yaparsa çok iyi olur. Aksi takdirde ben abd ilişkilerin çok daha gergin bir döneme gireceğini düşünüyorum. Ona yakalandık mi yanarız.
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ortaklar bilanco çok ta önemli değil bu lanet bistte dgate guya gecen yıla göre karını yarı yarıya dusurdu ama 10 gün de 4.50 den 7 yi buldu önemli olan spek in ne düşündüğü
sn sabir42 haklısın ama spek efendinin ne düşündüğünü bilmediğimizden bilanço ve temel o em arz ediyor.
Hadi bakalim dananin kuyrugu kopacak az kaldi neymis bu muhasebe kaydi VUK Gelir Beyani ile Bilanco farklimi olacak görecegiz....Eger piyasalarda ikinci bir dalgalanma olmazsa 2019 da hisse basi 1 tl üstü hayal degil gibi bir de alacak tahsil edilip kasaya girdimi balli kaymak olur.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Yer İmleri