Sayfa 58/747 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 457 - 464 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Avcılar kapanışla ilgi ne düşünüyor acaba?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. zaman daralıyor....

3. Evet nefesimizi tüketti mndrs saolsun.

4. arkadaşlar twitterda birisi borçlarini TL ye cevirdi diye yazmiş . dogru mudur

5.  Alıntı Originally Posted by Strategy Yazıyı Oku
    arkadaşlar twitterda birisi borçlarini TL ye cevirdi diye yazmiş . dogru mudur
    Yaw bunda hiç borçta olmasa gideceği yok. 2-3. Kademeyle işlem yapılıyor sabır.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bilanço bu hisse için bir önem taşıyor mu?

7. Günaydın Menderes spekülatörler ve yatırımcılar , umarım hafta sonu iyi dinlemişsiniz ve hareketli günlere hazırsınız ! Genel olarak tüm piyasalarda daha halen bir Trend bozukluğu yok, Büyük dünya endekslerinde şişmiş fiyatlara yöneleceğine Türk Borsasına girmek daha avantajlı görenler artacağını düşünüyorum, şimdilik şubat ayı için genel olarak çok çok aşağı sarkmalar beklemiyorum, alt sınır max.15.000 endeks. (y.t.d.)

8.  Alıntı Originally Posted by erol the best Yazıyı Oku
    Günaydın Menderes spekülatörler ve yatırımcılar , umarım hafta sonu iyi dinlemişsiniz ve hareketli günlere hazırsınız ! Genel olarak tüm piyasalarda daha halen bir Trend bozukluğu yok, Büyük dünya endekslerinde şişmiş fiyatlara yöneleceğine Türk Borsasına girmek daha avantajlı görenler artacağını düşünüyorum, şimdilik şubat ayı için genel olarak çok çok aşağı sarkmalar beklemiyorum, alt sınır max.15.000 endeks. (y.t.d.)
    115.000 olarak düzeltip aynen katılıyorum.Geçen hafta bahsettiğim çin tekstil olayı-fason üretimin Türkiye'ye kayması hafta sonu tartışılmış sosyal medyada.Ona da dikkat etmek gerek.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 58/747 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •