Sayfa 58/7020 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon
Arama sonucu : 56156 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Sanat Mozaik

1. Akademi Odullu, Ingiliz aktris Rachel Hannah Weisz'in dogum gunu (7 Mart 1970)

2. Amerikali yonetmen, senarist, yapimci, fotoğrafci ve sinematograf Stanley Kubrick'in olum yil donumu (7 Mart 1999)

3. Amerikali aktor, seslendirme sanatcisi, yazar ve yonetmen Bryan Lee Cranston'in dogum gunu (7 Mart 1956)

4. "Sevgi; senin, icimde cevirip durdugum bicak olman. / Amore è il fatto che tu sei per me il coltello col quale frugo dentro me stesso." F.Kafka, Milena'ya Mektuplar / Lettere a Milena

5. Bir fincan kahve ve bir merhaba biraktim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hayat kısa, kuşlar uçuyor.. Cemal Süreya

6.  Alıntı Originally Posted by AGORA Yazıyı Oku
    Bir fincan kahve ve bir merhaba biraktim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sayin AGORA,

Ugradiginiz icin cok tesekkur ederim

Selaminizi ve kahvenizi Mutlulukla aldim

Her zaman, cat kapi beklerim

Saygilarimla,

7. "Ben bir hikaye anlaticisiyim ve sinema da benim hikayelerimi anlattigim mecram. Sinemayi seviyorum cunku hayati hareketin icinde yeniden yaratiyor, genisletiyor ve rafine ediyor. Bana gore sinema mucizevi yaradilisimiza, resim, muzik veya edebiyattan cok daha yakin. Sadece bir sanat dali degil, kendine ait bir ritmi, perspektifi, lisani ve seffafligi var. Benim hikaye anlatma seklim sinema." Federico Fellini

"Sono solo un narratore, e il cinema sembra essere il mio mezzo. Mi piace perché ricrea la vita in movimento, la esalta. Per me è molto più vicino alla creazione miracolosa della vita che, per esempio, un libro, un quadro o la musica. Non è solo una forma d'arte, in realtà è una nuova forma di vita, con i suoi ritmi, cadenze, prospettive e trasparenze. E' il mio modo di raccontare una storia".

Sayfa 58/7020 İlkİlk ... 8485657585960681081585581058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •