Sayfa 58/356 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2847 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1. 20 marta kadar yukarı yönlü hareket kaçınılmaz. 100 dolar hedefi biraz zaman alacak ancak 500 ün altı Alcar için hakerattir.
    YTD.

2. 1. Parti teslimat yapıldı, buyrun aşağıda bekleniyor sunuz müthiş efendi

Al demem, sat demem tavsiye etmem

3. Biraz da anladığı dilden konuşmak lazım. Ufak ufak! Mecbur bırakıyor spek .tnesi.
     Alıntı Originally Posted by greenpeca Yazıyı Oku
    1. Parti teslimat yapıldı, buyrun aşağıda bekleniyor sunuz müthiş efendi

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

4.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Biraz da anladığı dilden konuşmak lazım. Ufak ufak! Mecbur bırakıyor spek .tnesi.

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Aynen üstad milletin cebindeki 3 e 5 e göz dikmiş bu hırsızlara bu KOCAAAAAA alcar yönetimi canatk tutuyor ya sözün bittiği yerdeyiz.

5. Şirketten şöyle bir haber gelirmiki (sanmıyorum, sadece hayal), 19 marttaki genel kurulda gündem konularına ilave kayıtlı sermaye tavanı arttırımı maddesi!

Bu arada uzun yatan h.ysiyetlisi!! speğin paralı algıcı uşağı sorum sana;

Alcar 438 TL
    Bryat 540.10 TL
    Jants 543.50 TL

Acaba neden?

Cevabın var mı? Yoksa kuyruğunu bi tarafına kıstırıp susacakmısın?

6. Hakaret ne firmanın ne de bu ş.siz speğin umrunda. İşleri güçleri nasıl ÇALARIZ!!(çalarız lafı spek için )
     Alıntı Originally Posted by katamarakondi Yazıyı Oku
    20 marta kadar yukarı yönlü hareket kaçınılmaz. 100 dolar hedefi biraz zaman alacak ancak 500 ün altı Alcar için hakerattir.
    YTD.

Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Şirketten şöyle bir haber gelirmiki (sanmıyorum, sadece hayal), 19 marttaki genel kurulda gündem konularına ilave kayıtlı sermaye tavanı arttırımı maddesi!

Bu arada uzun yatan h.ysiyetlisi!! speğin paralı algıcı uşağı sorum sana;

Alcar 438 TL
    Bryat 540.10 TL
    Jants 543.50 TL

Acaba neden?

Cevabın var mı? Yoksa kuyruğunu bi tarafına kıstırıp susacakmısın?

tamamen hissi duygular ile yazıyorum. açıkcası benim böyle bir beklentim var kardeşim. çünkü ortalıkta bedelsiz vermeyecek , şirketi aradık öyle dediler gibi söylentiler var. şirketi arayınca bedelsiz verecez evet der mi şirket çalışanı. algı ile bişeyler yapılmaya çalışılıyor ve biliyoruz ki ümitlerin bittiği olumsuz algının çoğaldığı yerde genelde tersine hareketler oluyor. ytd

8. Bn bugunku hareketten hicbir şey anlamadım.. Dün niye costular?Bugun niye durdular....Artik bedelsizler de gitmiyor 1 gun kosan bryat bile bugun soluksuz kalmış...Yesil de şaşırttı beni..Bedelsiz hareketi de mi sona eriyor acaba?Bizim alcar da is isten geçtikten sonra bedelsiz verirse hic şaşırmam..

Sayfa 58/356 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •