Sayfa 58/375 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 2995 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1. Temel teknik bunlara dikkat etmek birincil önem taşır takasla falan olmaz bu işler. Borsayı kumarhane gibi değerlendirenler var ya hâlbuki yatırımdır borsa.
    Örneğin ilk 5 te yüzde 20 pasta parçası kalsa bile hiç önemli değil yüksek bir kar açıklandımı ülkemizin en ücra köşelerinden 100 binlerce yatırımcı vatandaşımız kağıdı aldımı tavan tavan seri yapar. Spek falan bunlar kim ya kağıtta hiç bir etkileri yoktur.

Bakın bilanço kar açıklandı kağıt tavan tavan gidiyor. Ha gitmiyormu gider gider teknik bir sorun vardır veri iletiminde..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. 06ank neredesin topiğin baş yorumculuğu bak bana kalıyor koş yetiş kaçırma. Topik zaten babandan sana kalmış baş yorumcuda sen ol .

Ne oldu iyi kar açıklandı kağıt düşüşle yanıt verdi. Sen alda yükseltsene. Sen çok kudretli insansın eminim onuda başarırsın. Arada beni görünce yazıyorsun biraz yorumla günü nasıl topiğin sahibi olacan böyle?

3. Angry

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    06ank neredesin topiğin baş yorumculuğu bak bana kalıyor koş yetiş kaçırma. Topik zaten babandan sana kalmış baş yorumcuda sen ol .

Ne oldu iyi kar açıklandı kağıt düşüşle yanıt verdi. Sen alda yükseltsene. Sen çok kudretli insansın eminim onuda başarırsın. Arada beni görünce yazıyorsun biraz yorumla günü nasıl topiğin sahibi olacan böyle?
    EZELBAYRAKTAR sen çok terbiyesiz birisin.

Ölmüş rahmetli babamı niye karıştırırsın.

Daha önce senden yaşça hayli büyük olduğumu söyledim.

Gerçekten sen ruh hastası psikoljik sorunları olan birisin.

Tedavi olman gerekiyor.

Hasta ruhlu

4. Sn ezelbayraktar keyifle sizin yazılarınızı okuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    06ank neredesin topiğin baş yorumculuğu bak bana kalıyor koş yetiş kaçırma. Topik zaten babandan sana kalmış baş yorumcuda sen ol .

Senin ***** babanı burda bir yere sokup forum konusu yapan oldu mu?

Terbiyesiz

Senin salyalı ağzına mübarek insanlar yakışmıyor

Ruh hastası
    Psikolojik vaka

6. Koza Altın 2019 vergi karı 1,9 milyar gelen kar ise 1,8 milyar tl idi. 2020 için 2,1 milyar açıklandı büyük olasılıkla 2 milyar kar gelecek.Zaten cümle alem 2 milyar kar bekliyordu.İpekte cahil satışı var bu arada sanki zarar açıklayacak gibi satıyorlar .
    Beklenti bu hafta içi gelmesini beklediğim Yeni rezerv rakamları .

7.  Alıntı Originally Posted by COALX Yazıyı Oku
    Sn ezelbayraktar keyifle sizin yazılarınızı okuyorum.
    Halimiz ortada yapacak birşey yok..

İnsandada ortada kağıttada ortada, Meryll alırken yukarı atıyordu yerli alıma geçti düşüşe trade başlar şimdi !

8.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    KOZA ALTIN'IN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 2020 YILI DÖNEM NET KARI 2.121.051.178 TL

Beklentilerin çok üzerinde geldide,hisse neden bunu satın almıyor,
    Zaten satın aldığı için. Hisse sahipleri saf değil, bu rakamı elbette önceden 'tahmin ediyorlar' diyelim. Gidip ördek ky ile aynı anda mı satın alacaklar? Bağkur sırasına mı sokacaksınız adamları

Dün 155'leri gördü, satın aldı. Satın almak için kuyruğa girenlere de sattı Zaten nitelikli yatırımcı ve by ile niteliksiz ördekler arasındaki fark bu. Biri verecek, diğeri bereketle yiyecek.
    ...

Sayfa 58/375 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •