Sayfa 58/394 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 457 - 464 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Takasi yorumlayacak varmi acaba

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

genel para girişi / para çıkışı

3. şirket hakkında boş muhabbet yapmaya gerek yok, 1 krş da olsa önceki güne göre fiyat artıda kapanıyor, insan 3 ayda 1 gün eksi kapatmazmı işte paranın gücü budur...kentrilyon borcuda olsa önemli olan bu dadlu speğin bu hissede olup bizlere para kazandırması, arkaya yaslanmaca ve kahve yudumlamaca yaptırıyor tşk edin...ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    şirket hakkında boş muhabbet yapmaya gerek yok, 1 krş da olsa önceki güne göre fiyat artıda kapanıyor, insan 3 ayda 1 gün eksi kapatmazmı işte paranın gücü budur...kentrilyon borcuda olsa önemli olan bu dadlu speğin bu hissede olup bizlere para kazandırması, arkaya yaslanmaca ve kahve yudumlamaca yaptırıyor tşk edin...ytd..
    25 milyon login huseyin türkerde 16 milyon lot u var , ağa citye virman etti, doceye etti dağıttı hisseyi ki müşteri çekip sata,ağanın maliyeti yaklaşık 3 lira gibi , hisse olmuş 14 lira, b8raz unutturup eskileri yeni yatırımcı çekip bu yıl mi olur gelecek yilmi olur artik bilmem ama, bir başlarsa satışa günlük %20 düşerek 3 liralara kadar iner, h8sseyi 4 liradan 20 bin lot aldım ortalama 7 ...8 gibi sattım, acaba 4 liradan alıp bekleyen ky var mi hissede merak ediyorum, varsa helal olsun sabir tasi derim, belki hisse 20 bine de gider ordan baslar ağa satmaya millete.bakıyorum ne zaman diye.ytd

2.20 maliyetle bekleyen var :D

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    25 milyon login huseyin türkerde 16 milyon lot u var , ağa citye virman etti, doceye etti dağıttı hisseyi ki müşteri çekip sata,ağanın maliyeti yaklaşık 3 lira gibi , hisse olmuş 14 lira, b8raz unutturup eskileri yeni yatırımcı çekip bu yıl mi olur gelecek yilmi olur artik bilmem ama, bir başlarsa satışa günlük %20 düşerek 3 liralara kadar iner, h8sseyi 4 liradan 20 bin lot aldım ortalama 7 ...8 gibi sattım, acaba 4 liradan alıp bekleyen ky var mi hissede merak ediyorum, varsa helal olsun sabir tasi derim, belki hisse 20 bine de gider ordan baslar ağa satmaya millete.bakıyorum ne zaman diye.ytd
    Faaliyet karı geçen yılın faaliyet karından düşük..:)
    Yatırım faaliyetlerinden gelen kar ile müthiş bilanço gibi göstermişler.
    Sözün özü 3 lira vermem ama kağıtta birilerini çıkardıkları için 2 ayda %180 kar yaptı. maaşallah roket:)
    Benim param kıymetli algıyla bana mal çakamazlar. Ya satış haberi, ortaklık veya bir şey var bilmediğimiz yada ortak satışı vs olacak patronla spek anlaştı yukarı hüpletiyorlar. Ama bu bilanço ve borçlarla 3 lira vermem.

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku

ak yatırımdan yabancıya citiye virmanlamis hüseyin türker, geçen gün daha demiştim bir düşüşe başlarsa taban taban gider, borsa boyle birşey iste, inşallah tabanın devamı gelmez, ky inşallah girmemistir.ytd

Sayfa 58/394 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •