Sayfa 58/993 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 457 - 464 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    forumlardan emekliye ayrılırım
    arada bi gelr bakarım oraya
    bu yaştan sonra taşınamam
    Emekli maaşı plaketi bişi istiyon mu. Yoksa sana özel birşeyi Selim abi terasta mı veriyor

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...umle-18262753/

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın "Emeklilerimize aylıkları düzenli nasıl ödeyebiliriz, sağlık hizmetlerini sürdürülebilir hale nasıl getirebiliriz, bunun telaşı ve çalışması içerisindeyiz" sözleri maaş ödemeleri konusunda endişelere neden oldu. Uzmanlar böyle bir konunun bugüne kadar hiç konuşulmadığına dikkat çekti.

Nankör emekliler, maaş aldığınıza şükredin.
    Wallahi namkör bunlaaa her pangaya gittiklerinde gıcır gıcır yeni basım 14 bin beşyüz lira alıyollar sonra bi de boş beleş konuşmalar kesecen bunların şeyini yani emekli mayışını anlayacaklaa

Prostatit ,osteoartrit, andropoz pezeveklee..

3. Sağlığınızız kıymetimi bilin. En son yoğun bakım da yattığımda her gün en az 8 saat hemşire hanım hemşire abi personel abi diye bağırdım gelin beni çevirin diyecem gecede bir kez ancak geliyorlar. Aynı pozisyonda yattığım da yara oluyor ağrıyor her yanım. 75 cm yatakta yanlar kapalı istesem de dönemem üç beş damar yolu var bir sürü kablo var üstümde. Üç gün uyumadım bağladıkları makine gürültüsü yüzünden dan dun diye ses çıkarıyor sonra tedaviyi ret edip eve geçtim on beş gün uyku problemi çektim psikolojim bozuldu.

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Wallahi namkör bunlaaa her pangaya gittiklerinde gıcır gıcır yeni basım 14 bin beşyüz lira alıyollar sonra bi de boş beleş konuşmalar kesecen bunların şeyini yani emekli maaşını anlayacaklaa

Prostatit ,osteoartrit, andropoz pezeveklee..
    Hızımı alamadım, testesteronsuz kalasıcalar , Şems-i Paşa Pasajında siti , yani sesi büzüşesiceler

5. Nkolay faizi 47 ye düşürmüş. Şu anda 32 veya 90 günlük daha iyisini veren var mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Hazır giyimde ihracat değil ithalat patlamış.
    Artık daha ucuza yurt dışından giyiniyoruz.
    Düşük kurun faydası
    https://www.patronlardunyasi.com/haz...ak-rekor-kirdi

7. Namkör oğlum bu millet namkör. Bak her ay emekli mayışın yatıyor. Çalışmadan ohh. Devlet daha ne yapsın. Bekarları mı eversin. Haa onuda yapıyor 150.000 kredi veriyor. Namkör namkör bu millet. Çay simit hesabı yapanı... malum bu zalim silen herkesi siliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Namkör oğlum bu millet namkör. Bak her ay emekli mayışın yatıyor. Çalışmadan ohh. Devlet daha ne yapsın. Bekarları mı eversin. Haa onuda yapıyor 150.000 kredi veriyor. Namkör namkör bu millet. Çay simit hesabı yapanı... malum bu zalim silen herkesi siliyor.
    Babam aynen böyle diyor. Üç beş sene önce kira getirisi çok düşük iken çamaşır makinesi alacak para yoktu tamir ettirdi. Şimdi parayı sokacak yer arıyor. Sarıya sokuyor graliceye basıyor. Para olunca sokacak basacak yer buluyor.

Sayfa 58/993 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •