Gidiyorsun, bilmediğim uzaklara Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim
Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim
Şimdi her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum Gururum engel oldu, seviyorum diyemedim
bugünün şarkısı bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Anadolu Ajansı
@anadoluajansi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2012 yılı Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı sorularının FETÖ mensuplarına sızdırılmasına ilişkin soruşturması kapsamında 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi http://v.aa.com.tr/3449483
milat ne zamandı şu föteşler için?![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
vıop ta 11185 kadar basmak var kafamda orası çalışmazsa gerisini bademler basar![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
dün dedim 2025 2024 un kopyası olacak borsa ve doviz de olan avucunu yalayacak ... mevduattan öte köy yok ... ayrıca e ndeks 5600 a gelir dediysek zaten gelmedi mi kagıtlar bence bırak 5600 u 4000 seviyesinde bir cogu
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri