Sayfa 580/628 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon
Arama sonucu : 5021 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by İnatçı Bomberman Yazıyı Oku
    Biraz önce bir video izledim. İmamoğlu Özele geçen gün demişki 23 martta nerde olursam olayım siz seçimi yapın demiş. Nerde olursam olayım ne demek ? Haberim vardı demek. Hepsi danışıklı dövüş. Büyük şirketlere yüksekten döviz satış yaptırıldı. Ordan çıkan para yarın birgün borsaya girer.
    Ah hocam ah söylenecek çok şey varda burası yeri değil işte.

2.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Analiz yapacak yorumlayacak birsey kalmadi malesef.Insallah buyuyup te Gezi olayi tarzi genel bir ayaklanmaya donusmez yasanilanlar.Bence hisseyi hala tasiyan bu hisseyi alirken niye ortak oldugunu neden aldigini dusunerek bir plan cizmeli.Eger alirkenki planinda bir degisiklik yoksa veya daha iyi getiri sunacak bir firsat bulmadiysa bu saatten sonra sabirla beklemeli bence.Borsada ne krizler yasandi bugune kadar hepsi de bir sekilde geride kaldi.Yorumsuz bir sekilde birinci ceyrege kadar bekleyip sonrasinda gelecek sonuclara gore karar vermeyi dusunuyorum.Elinde tutanlara gelmis gecmis olsun.

Kisisel gorusumdur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Hocam inşallah birinci çeyreğe kalmadan değerli yorumlarınızı paylaşırsınız.

3. Dövizin ateşi git gide azalıyor.

4. Hangi tarih hatırlamıyorum ama baya eski,insanların seans salonlarında dev ekranda günlerce taban serisi izlediğini hatırlıyorum.Bende izlemiştim.
    O günlerde geçti gitti birşey kalmadı.

Sakallı ceo çıkta bir güzel haber ver yatırımcına,millet ceo görsün.
    Hani bunu sarılacak bir dal veya bu düşüşten sen sorumluymuşsun gibi algılama haaa.

Millet delikanlı görsün Sayın Serkan Çelik.
    Hintlilerde güveniyor sana,sakalınıda beğeniyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hangi tarih hatırlamıyorum ama baya eski,insanların seans salonlarında dev ekranda günlerce taban serisi izlediğini hatırlıyorum.Bende izlemiştim.
    O günlerde geçti gitti birşey kalmadı.

Sakallı ceo çıkta bir güzel haber ver yatırımcına,millet ceo görsün.
    Hani bunu sarılacak bir dal veya bu düşüşten sen sorumluymuşsun gibi algılama haaa.

Millet delikanlı görsün Sayın Serkan Çelik.
    Hintlilerde güveniyor sana,sakalınıda beğeniyorlar.
    2001 yilinda anayasa kitapcigi olayinda nurol menkul degerlerde dealerdim o gun sac kiran oldum ve profesyonel meslegi biraktim.yanlis hatirlamiyorsam 3 ya da 4 gun tum kagitlar taban kitli kalmisti o zaman marjlar yuzde 20ydi
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    2001 yilinda anayasa kitapcigi olayinda nurol menkul degerlerde dealerdim o gun sac kiran oldum ve profesyonel meslegi biraktim.yanlis hatirlamiyorsam 3 ya da 4 gun tum kagitlar taban kitli kalmisti o zaman marjlar yuzde 20ydi
    Hatırlattığım için özür dilerim,gelmiş geçmiş olsun.Ne kadar unutmak istesemde akılda bir kısmı kalıyor.Epey bir zaman ara vermiştim bende o dönemden sonra.

7.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hatırlattığım için özür dilerim,gelmiş geçmiş olsun.Ne kadar unutmak istesemde akılda bir kısmı kalıyor.Epey bir zaman ara vermiştim bende o dönemden sonra.
    Estafurullah,herkes oyle bir tecrube yasamali ki buranin ne oldugunu anlasin.
    Maalesef yarin tum endekste buna benzer bir gun gorebiliriz bakalim kagitta olan tahtaci ne yapacak aldiklari mali devirmediler daha
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Aynen anayasa kitapçığı mevzusu vardı açığa alış satış da serbesti ozaman açığa sat zarar açığa al zarar

Sayfa 580/628 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •