Allah belanızı bersin yönetim.
Allah belanızı bersin yönetim.
Bu nasıl bir sorumsuzluktur. Bütün bu olanlara nasıl kayıtsız kalıyorsunuz. Kimsenin katır inadıyla hareket edip halkı perişan etmeye hakkı yok.
Bu ülke kimsenin satranç oynama yeri değil. Halka yüz çevirenlere halkda yüz çevirecektir.
sekiz ay önce satmış olduğum malların bir kısmını tahtacıdan tabandan geri aldım.
diğer kalanını bir dahaki tabanda verir gibi hissettim.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Hani erken açan ağaçları don vurduya. İşte borsamızda inşallah öyle olur. Dökülen dökülmüş olsun. Biz geriye kalan çiçeklerle devam edelim. 21 mart bir dönüm olsun. Spk açığa satışı yasakladı. Bu çok olumlu olur. Bide şirket geri alım açıklarsa ve şu imtiyazı uzatırsa o zaman işte önümüz açılır.
Varlık fonunun şirketi ama tek lot almadı bugün. Şirketin kasası nakit dolu şirkette tek lot almadı. Heryerde satan bankof alıcı oldu. Bıyıklılar yurt dışından kaçırdıkları paralarla topladılar. Yeterince toplasınlar imtiyaz haberini yollayıp uçururlar tahtayı millete çakmak için..turbun büyüğü asıl burda bence...
bugün yine bankof 3.7 milyon aldı. varlık fonu yada şirketten tek lot alım yok. temettü yok.imtiyaz uzatımı yok.hisse geri alımı yok.siz ne ye yarıyorsunuz ey yönetim.heryerde satıcı olan bankofun burada alıcı olması 2 gündür ilginç.neden acaba.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Tcell 8,5 milyar geri alım açıkladı. Üstüne net 3 tl temettü kararı aldı.
Ttkom anca izliyor. Geri alım yok.temettü yok.imtiyaz uzatımı yok. Yönetim anca seyrediyor.
Yer İmleri