Sayfa 581/644 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631 ... SonSon
Arama sonucu : 5149 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Bu patlama bilgisini nereden aldınız?
    Yaz mevsimi ve bayram olunca satışların patlaması normal değil mi.
    Çeşmede yaşıyorum, Migros lara girilmiyor kalabalıktan tıklım tıklım
    Plajlarda ise herkesin elinde bira ve cola. Su içen yok neredeyse.
    Gerçi su içselerde Efese yarıyor damla su var çünkü bünyesinde

2.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Satışlar bitince yukarı atacaktır diye düşünüyorum, aslında bence bu satışa iyi dayanıyor. Tahıl fiyatları ile ilgili bir durum var ise bunun çoğu zaten fiyatlanmıştır diye düşünüyorum, yeter ki ek bir durum olmasın.
    Bu arada hisse zaten TL bazlı zirvesinde, buralarda satış olması normal diye düşünüyorum. Yazdıklarım tabi ki yatırım tavsiyesi değildir.
    Sıkıntı olmaz, küresel çapta %5 ile %10 gibi daralma bekleniyor tahılda. Biranın ham madde maliyetleri %20 artsa bunu anında bira fiyatına yansıtır Efes. %20 zam geldi diye millet en ucuz içki olan bira içmekten vaz geçmez.

3. Karanlıkta ve kapanışa doğru daha öncekilerin tersini yapıp, fişi çektiler. Hunlarca satış…

Tuborg rezalet bir bilanço açıklandı!

4. Aslında tuburg a yeşil tuburg u piyasadan çektiklerinden beri gıcığım da, carlsberg in hatrına tutuyorum az miktarda. Yoksa yeşil tuburgu harcamalarına sinirim geçmek bilmiyor

5. satışlar 2. ve 3. çeyrekte bir önceki yıl %86 ve %100 civarı artmış.

2.çeyreği kapattık sayalım,9 günümüz kaldı...

https://analizim.halkyatirim.com.tr/...hisseKod=AEFES

Bu arada manipülasyonun da her türlüsü var ülkemizde. Bofa her zamanki gibi başrolde. Kurumlarda(spk) liyakat olmayınca...

6. Satışlar çok güçlü maalesef. Sabahları hisseyi yukarı alıyor gibi yapıp gelene gidene veriyorlar malı. Bu satışlar bitmeden bu hisse belini doğrultamaz kolay kolay

Bu satışlara rağmen sıkıntı yok bence, 2. ve 3. çeyrekte muhteşem karlar bekliyorum Efes te

Biz bulaştık bir kere bekleyeceğiz bu yazı Efes te.

7. Satışlar bitmeyebilir ama.
    Hala neden sattıklarının ve kimin sattığını(citi'de) bilmiyoruz, ne kadar satacaklarını da.

8. Faaliyetlerinden bir sorun olduğunu sanmıyorum. Millet su yerine bira ve cola içiyor bu yaz sıcağında. Birde bu sektörde tekel durumuna gelmiş görünüyor Efes

#aefes artık tekel olmuş. Kar bi ciro rakamları kırarken tuborg zarar ediyor , oturduğum sitenin marketi bu sene tuborg dolabını kaldırdı , bunu yaptığı için Efes’ten birayı yüzde 15 iskontolu alıyor , böyle giderse tuborg batacak , rekabet kurumu ne iş yapıyor acaba

https://x.com/saracdeniz/status/1804...f6mGFGF8Cmn8XA

Sayfa 581/644 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •