Sayfa 580/643 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Patrick, işin ilginç tarafı şu! Şimdi Mathias zırtapozuna ve Fedor düşmanlarına malzeme çıkacak ama… Yazlıktayım soğuk bira içiyorum ama bira kaçak 😂 😌 Yan komşu emekli bu biraları getirmiş bana hediye olarak… Kendi yapıyor. Adamla bu işi bırak bizim satışları engelliyorsun diyeceğim ama nasıl dersin ki 7500 lira emekli maaşı alan adama bunu?

Her kaçak biraya 3 tane efes alıp atıyorum dolaba, durumu telafi etmek için bundan sonra!

2. Tuburg da al yanına, bende ikisinden de var. Bazen canım carlsberg çekiyo almıyodum tuburg hissem yok diye. Artık rahat rahat alıyorum bu da benim şirket nasıl olsa diye.

Tuburg iyi prim yaptı ama son zamanda 85ten 105 e attı poipten çıkacak diye kap atınca. Ona göre. Düşer çıkar buradan ben bilmem

2.28% aefes
    0.62% tuburg
    1% diageo

Portföyün 4% ü ile senelik alkol ihtiyacımı karşılıyorum.

Ytd

3. Bira var fiski var şarap var ne verem abime

4. Tuborg u duydum ama ilgilenmiyorum nereye çıkarsa çıksın! Huylu huyundan vaz geçer mi?
    Bugün %10 Turkcell’leri de satınca %100 Aefes oldum. Vurdum kendimi Alkole!

5. Hissede satışlar tam gaz devam ediliyor ama sıkıntı yok. Efes bu yaza damga vuracak hisselerden biri olacaktır diye düşünüyorum. Migros tıklım tıklım, bira, cola satışları patlamış durumda. Hisseye yansıması kaçınılmaz bence. Sadece sabır

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hissede satışlar tam gaz devam ediliyor ama sıkıntı yok. Efes bu yaza damga vuracak hisselerden biri olacaktır diye düşünüyorum. Migros tıklım tıklım, bira, cola satışları patlamış durumda. Hisseye yansıması kaçınılmaz bence. Sadece sabır
    Şu ara bir kaç günde yüzde 10 falan yapmalı, kimse ne olduğunu anlamadan! Geri kaldık!

7. Bu patlama bilgisini nereden aldınız?

8. Satışlar bitince yukarı atacaktır diye düşünüyorum, aslında bence bu satışa iyi dayanıyor. Tahıl fiyatları ile ilgili bir durum var ise bunun çoğu zaten fiyatlanmıştır diye düşünüyorum, yeter ki ek bir durum olmasın.
    Bu arada hisse zaten TL bazlı zirvesinde, buralarda satış olması normal diye düşünüyorum. Yazdıklarım tabi ki yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 580/643 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •