Originally Posted by
Majesty23
Sn Fedoramca,
Aslýnda lotlar citi’de dediðiniz (ki doðru )için fikrimi söylemek istedim yoksa ben de çok önem vermem.
Bu arada enerji rüzgarýný baþta iyi kullandým ama sonrasýnda ben de biraz fazla bekledim, yeotk’da özellikle, hala da bir miktar hissem var. Beklentiler çok iyi olduðu için insan vazgeçmek istemiyor ancak bu da ders oldu, demek ki faizler yükselince ve krediler kýsýlýnca bundan zarar görecek sektörlerde olmamak lazýmmýþ, faiz yükseldiði için yatýrýmlar azalýyor ve ges iþleri de öteleniyor. Oldukça pahalý bir ders almýþ olduk, saðlýk olsun.
Ek olarak, gesan patronlarý da dahil olmak üzere çok gol yedik patronlardan, hisse satýp gelen parayý faize koydular muhtemelen. 9 ay beklediðim ELITE hissesinde patron 10 milyon lot satacaðýný söyleyip ertesi gün hisse taban olunca vazgeçtim dedi ama hisse maðmaya indi sonrasýnda, güven kalmadý. Bunlarýn bu kadar aç gözlü olabileceðini tahmin edemedim, yine saðlýk olsun diyelim, Anadolu Grubu diðerleri kadar adilik yapmaz diyerek ve rasyolarýnýn da oldukça iyi olmasý sebebiyle biraz buradan aldým, kýsmet diyelim.
Selamlar
Yer Ýmleri