Sayfa 581/615 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 4,641 - 4,648 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Spek...kendi kendine satışa 50.000 lot satış yazıyor ki bunu gören ha bak mal çıkılıyor satışlar çok fazla diye yatırımcıda yanlış algı oluşturmak istiyorlar.Satışa yazılan ellibin lotu başkaları almasın diye başkasına kaptırmadan kendisi apar topar geri alıyor.Bu işlemlerin çook fazlası karşılıklı.Şeytani oyunlar devam ediyor.

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

,,,,,,,,,,,,,,
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eğer toplayacaksa bu fiyatlardan olmayacağı belli. Önümüzdeki yıl hangi fiyatlara kadar toplamayı düşünebileceğini bugünden yazmayayım. Şimdilik kimsenin bir acelesi yok, olmamalı..

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Eğer toplayacaksa bu fiyatlardan olmayacağı belli. Önümüzdeki yıl hangi fiyatlara kadar toplamayı düşünebileceğini bugünden yazmayayım. Şimdilik kimsenin bir acelesi yok, olmamalı..
    Bu fiyattan bulduğunu almazsa ben de bir şey bilmiyorum, kaça kadar toplayacak 1 lira mı olmasını bekleyecek anlamadım..

Ayrıca yazdıklarınız birbirini tutmuyor geçen gün bu fiyattan yüzde yüz yapar 1 içinde derken şimdi bu fiyat pahalı buradan almaz minvalinde yazı yazmak nedir? Ya o gün yazdığınız ya bugün yazdığınız yanlış... Veya her ikisi de..

....... ......

Burada çok bilirmiş gibi 48 den artık topluyorum diye artistik konuşanlar 38 den de aldım 37 den de aldım saçmalamalarını yapıyor.. Çok biliyordun da nedeen 38 leri beklemedin o zaman..

Ekrana bakıp olanı söyleyeceksek herkes konuşur mühim olan olacağı konuşmak.. Ve olduğu zaman milletin görmesi....

4. Anlamamışsınız, olsun, önemli değil. Bu fiyatlardan toplayamaz derken Sn Rek'in yazdıklarına yanıt verdim. Hangi fiyatlara kadar toplamaktan bahsederken şimdiki fiyatların çok daha üstlerini kastediyordum. Evet, 48 liradan almış olan da kazanacak, sadece reel kazanç için biraz daha beklemesi gerekecek. Sizce var mıymış bir tutarsizlik? Yanıt vermeniz gerekmiyor, vermezseniz daha çok memnun olurum, veya verirseniz de bu defa ben yanıt vermem, sorun çıkmaz.

5. Kimseyi kırma veya laf yetiştirme amacıyla yazmıyorum ancak bu olay yani ticaretini yaptığımız ve konuştuğumuz iş şaka değil, eğlence hiç değil, burada para dönüyor ve para ile ilgili konuşmak hem sorumluluk hem vicdan gerektiren bir şey..

Bu nedenle fikir beyan ederken mümkün olduğunca açık yazmak hatta çok açık yazmak
    gerekiyor. Bir kişinin yanlış anlaması o kişi için yüzde yüz kayıp veya kazanç oluyor..

6. Hisse tabanını bilebilecek kişi var mıdır bilmiyorum.Ne yazık ki 48'den de aldım. Maliyetim 44,64 ve portföyünün en büyük oranda kayıp yazan hissesi. Kapasiteme göre epey de aldım. Kim istemez ayaktan almayı.Sağlık olsun.Sorumluluk kendimindir. Kimsenin etkisinde kalarak alış yapmadım. Para çok sevmeye gelmez. Aşırı duygusal gerginlik getirir.Bu dönem spekülatör için iyi zaman. Alıcı yok. İstediği manevrayı yapabiliyor. Sabredecegiz. Enflasyonun düseceği yok. Aşırı gelir dağılımı dengesizliği ile büyük bir kesimin talebi durdu. Kayıt dışı zengin kesime korku verilerek talebi terbiye edilmeye çalışıyor. Talep enflasyonu sorunu olmayacak.Maliyet enflasyonu nu daha kolay kontrol edebilirler. Bu durumda çok büyük durgunluk istemiyorlar. Faizler beklenenden erken düşürülmeye başlanacak. Firmalarin sendikasyon kredileri anormal büyüdü. Dış kaynak bu şekilde idame edilmeye çalısılıyor. Siyaset yine normal dışı zeminde yürütülecek. Belli oldu. Gel de öngör. Gelecekte nelerle karşılaşırız. Hangi konuda net konusabileceksin.

7.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku

. Talep enflasyonu sorunu olmayacak.Maliyet enflasyonu nu daha kolay kontrol edebilirler. konusabileceksin.
    Yazmayayım diyorum zorla yazı yazdırıyorsunuz, nasıl maliyet enflasyonu daha kolay kontrol edilebilir miş bu yazdığınız nedir bilerek mi yazıyor sunuz..

Enflasyon düşük çıksın diye enerji zamları ötelendi şimdi yılbaşından sonra ücret artışı artı enerji vb vergiler nasıl maliyet artışı kontrol edilecek edilebilse zaten enflasyon olmaz zira talep düşük, bütün marketler haftanın her günü belli bir malda indirim yapıyorlar asıl talep de sıkıntı var otomotiv ev beyaz eşya bilanço lar geldi satışlar düşük demek ki neymiş talep enflasyonu düşük maliyet yüksek ve de kamu kaynaklı enflasyon var, daha dolara da bir kur artışı gelmedi ciddi.

Bugüne kadar ses etmedim sana ama daha öncede yazdıklarından herşeyi birbirine karıştırdığın net.

Bu da seni rencide etmek için değil bilmediğin varsa öğren diye mesela ben bilmediğimi öğrendiğimde gocunmam yanlış söyledin de ispat et tamam.

Ama sen ben kimsenin lafıyla almadım falan böyle meydancılık yapma ne yaptıysan yaptın bize ne, hisse de hangi vadede kaç olur biliyorsan yaz nedenleriyle..

8. Enflasyonun düşeceği yok demişim zaten. Sadece faiz indirimine rağmen enflasyonun çok yükselmeyebilecegini söylemeye çalıştım. İthalat şansınız varsa zararına bile üretim yaptırılır bu ülkede
    Nitekim tarimsal üretim zararına şu anda. Aldığımı şu nedenle yazdım. Ÿazınızda biri 48'den aldım.yok 38'den aldım şeklinde yazan birinden bahsetmişsiniz. Ben de bu tür paylaşımlar yapmıştım. O nedenle açıkladım
    Meydancılık her neyse benim karakterime uymaz. Bir daha sizin yazınıza dönük bir şey yazmam.Siz de engelleyin. Okumayın. Zira uslubumuz uyuşmuyor. Bilgisizlikten yanlış şeylerde yazmış olabilirim. Farkettiyseniz ne güzel.Uygun dille düzeltirsin. Ögrenirdik. Hayırlısı olsun. Anlatamamışım demek ki.Bilgisayardan değilde,telefondan yazınca kısa yazmak zorunda kalıyorum. Bu da anlatmak istediğimi tam ifade edememiş olabilirim.

Sayfa 581/615 İlkİlk ... 81481531571579580581582583591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •