Sayfa 582/1006 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Artık devir Günlük faiz takılma devri. 2001 krizini bilen bilir 32 gün bile artık çok uzun vade sayılır.

Oranlar yükseliş trendine girdi. Ayrıca Günlük %17 bilekşede aylık ve yıllıkta %18-%19 civarına denk geliyor her gün üzerine birikme söz konusu.

Hem de olası fırsatları kaçırmamış oluyoruz.

Cepteteb-Turuncu-enpara günlük faiz konusunda maalesef sınıfta kaldı. Günlük faiz kampanyalarını onlar başlattı ama artık cazibelerini kaybettiler. Gelişen duruma ayak uyduramadılar

Şuan Vakıfbank-Şekerbank-Alternatifbank günlükte gözde olanlar

Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    Denizbank temdit 32-45 gün ..115 K %17 .. eski müşteriyim ..Yeni para 17.50 diye duydum ..
    İyi vermiş hemde temdit ben nezamn sorsam piyasanin altında oran veriyor .

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Burası da Tayyare Kıraathanesine döndü, çay ve kek eksik.
    Laklak bol,üye bol, seyirci bol, paylaşım kısır !
    Büyük bankalar da oran 18.25 küçükler de 19 üstü .Banka bonolarında 20 üstü bile var.
    Hangi banka hangi şube demeyin kanıtlamak için açıklamak istemiyorum, teli kaldırın bulursunuz.
    Asıl sıkıntı seçim sonuçlarına piyasa nasıl tepki verir doğru yorumlayabilmek.
    Sn. memorex ben 360k için küçükler de en fazla %18 ile anadolubank buldum sizin %19 dediğiniz 1M üstü için mi?

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Enpara ve cepteteb hesaplarıma artık veda etme zamanı geldi. Piyasanın çok altında kalmaya başladılar.

Vakıfbank ARI hesaptan sonra bugün Şekerbank GECE-GÜNDÜZ hesabı da açtırdım.

Şekerbank Gece-Gündüz hesabı Günlük %17 veriyor bilginize.
    Gece gündüz de boşta para kaliyormu . marifetli ile gece gunduz arasinda kaldim . marifetliye göre 4ay olması daha avantajlı .

Alıntı Originally Posted by revent Yazıyı Oku
    Sn joli şimdi enparada olsanız 400k 32 gün %16 olur. Peki şubeden böyle oranı nasıl veriyorlar. Sonuçta enpara masrafsız olduğuna göre şubeden neden yüksek faiz veriliyor. Veya enpara güncelleme yapıcakmı?
    Son zamanlarda enparayi sube ile esitledir enparadaki müşteriye yeni giris oranı vermiyorlar banada vermediler kac defa sordum tcnizi verince enparada hesabiniz oldugu gorunuyor .

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Gece gündüz de boşta para kaliyormu . marifetli ile gece gunduz arasinda kaldim . marifetliye göre 4ay olması daha avantajlı .
    Bende marifetliden kaçmayı düşünüyorum. Şeker Gece-Gündüz'de 2.000 TL dışarda. EFT 3-4,5 TL ve EFT limit 50.000 TL. HİÜ var mı bilmiyorum.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7. alternatifbank 0.50 artı ,Avantajlı tanışma faizi: TL % 17

https://www.alternatifbank.com.tr/bi...eri/vov-hesap/

Evr Guest
    8-10 ay önce Odea ve ING günlük faizlerinin şubeden pazarlıkla alınan aylık oranlardan pek aşağı kalır yanı yoktu. Faiz artırımları sonrası son 1-2 haftada burada pazarlıkla alınan 18'ler standart hale geldi ama Odea ING TEB günlük hala 15.5-16-16.5 daha yukarı çıkmadı gitti niye bu kadar ağırdan alıyorlar? Takip etmeyen parasını koyup unutana haybeden faiz vermeyelim mantığı mı? Ama sonra da 2 hafta önce Odea hala 14 gitmekte ısrar ediyorken çıkış çok olmuş şubeler para toplamaya başladı yazılmıştı. Eskiden başı çekenler şimdi niye sona kaldı?

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 582/1006 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •