Sayfa 582/609 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592 ... SonSon
Arama sonucu : 4872 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Talep ve Maliyet enflasyonu kontrol altına alınırsa zaten enflasyonu düşürürsün.
    Pek çok faktör var extra ,yapışkanlık etkisi, enflasyonist ortam psikolojisi vb. Sorun büyük ölçüde kamuda esasen ,temeli faiz ödemeleri ve lüzumu az harcamalar, bir de zamansız hesapsız EYT, yap işlet falanlar söz konusu. Denetimi kısıtı mümkün olmayan, olup da yapılmayan bir sürü işler yüzünden. Gözükmese de terörle mücadele ve dış topraklarla mülteci meselesi de ciddi oranda negatif katkı sağlıyor.
    Falan, filan.

Neyse Salih Karakaya senden özür diliyorum, fazla tepki verdim bir süre buradan uzaklaşmam lazım , esasen temelde canımı sıkan aracı kurum çalışanları yani vitrindekiler maaşlarını hak etmek adına bize zarar ettirmek için yalan yanlış, bile bile yorumlar yaptılar hala yapıyorlar.

Herkese bol şans.

Eee yeter artık kısada da uzunda da trend altına geldin toparlan artık.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

Kronik hale getirdikleri fiyat baskısı ile yatırımcıdan şeytani hilelerle mal alma manipulasyonuna devam!

Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

4. Holding ten gelen temettüye karlılık sağlandı. Bence asıl hikaye şurada, ikinci çeyrek sonuçlar iyi gelmedi havası yaratıp 3ncü çeyrek daha da kötü olur beklentisiyle fiyatı bastılar. Sonuçlar beklendiği kadar olumsuz gelmedi. Aksine enflasyon düzeltmesiyle özsermaye arttı, borçlar azaldı, kısacası bilanço güzelleşti.

5. Defter değeri böylelikle 70 liraya dayandı. Holding değerlemesiyle birlikte yıl sonu değerlemesini 85 lira civarında göreceğiz. Önümüzdeki yıl bu zamanlarda üç haneli defter değeri görmemiz büyük olasılık. Bu hisse defter değerinden işlem görmeyi hak ediyor, bu durumda bir yıl içinde %150 artış potansiyeli düşünürüm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    Her portföyde bulunmalı. Oldukça düşük fiyatı var al beni diye bağırıyor. Yıl sonu bilançosunda iştirak gelirleri ile ihya olur gibi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7. Spekülatör fiyatı göstere göstere aşağıya getirmişti, hisse almak istiyorsa şimdi aynısını yukarı yönlü yapmak zorunda..Neyse, başkalarının hesapları beni ilgilendirmiyor. İddialı bir şey yazayım. Eğer çok büyük krizler yaşanmazsa bu hisseyi 7-8 ay sonra 60 liradan alabilen birileri 2025 yıl sonunda reel olarak ciddi karlılık sağlamış olacak. Tahmindir, yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Spekülatör fiyatı göstere göstere aşağıya getirmişti, hisse almak istiyorsa şimdi aynısını yukarı yönlü yapmak zorunda..Neyse, başkalarının hesapları beni ilgilendirmiyor. İddialı bir şey yazayım. Eğer çok büyük krizler yaşanmazsa bu hisseyi 7-8 ay sonra 60 liradan alabilen birileri 2025 yıl sonunda reel olarak ciddi karlılık sağlamış olacak. Tahmindir, yatırım tavsiyesi değildir.
    60 TL den alabilen öyle olacak ise bir de de şimdi 41 TL den alanı düşündüm.

Not: ECILC taşıyorum

Sayfa 582/609 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •