Sayfa 582/1001 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. EYT Başlı başına arının yuvasına çomak sokmak oldu.1999 8 Eylül öncesi 43 yaş Eylül sonrası 60 yaş.nerede bu adalet bu kadar haksızlık o-la-maz.

Ulan 1 gün sonra yada 1 ay yada 1-2-3-4-5 yıl sonra işe başlayan insanlara bu yapılır mı.bu insanlar köle mi . mezarda mı emekli olacaklar.

17 sene nedir 43-60 yas . farka bakın 2 milyon 250 bin oy kazandım sanıyor ama 15 milyon dan fazla oy kaybetti.2000-2001-2002-2003 girişli bir sürü mağdur oluştu.

Bu sorunu başlangıç yıli şartı kıymadan getirip 9000 gün prim 25 yıl sigortalılık demeliydi.

Asgari ücrette yüzde 55 zam ama emekliye ve memura yüzde 25 . Kimse memnun değil inşallah iç savaş çıkmaz

Eyt lider eski emeklinin payina ortak oldu, memur olmak isteyen kadar insan varki bu fiyata itiraz etmeyecek

Nebati enflasyon düşürse ara zam olmaz dedi yanlis duymadiysam.emekliye temmuzda ki zamla asg.ucrete biraz yaklaştıracaklar anladigim kadarıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Maaşlı çalışanın işi çok zor. Geçen sen 27k odedigim bahçeşehir koleji bu sene orta okul kademesi 85k, yemek içinde yemekte 27k... Ülkenin kayışları koptu.
    Hocam geçen yıl ben ilkokul kademesine yemek dahil 28k ödemiştim. Bu yıl görüşmeye gitmedim daha ama en fazla 55-60k arası olur diye düşünüyorum. Yer İstanbul bu arada. Sizin artış çok fahiş olmuş. Sizin yer neresi?

5. Yıl bitince bankalar (muhtemelen yasal hakları o kadar olduğundan) işlem ücretlerine enflasyon kadar #zam yapmaya başlamış. Çok kullanılan mobilden EFT ücretleri tabloda (artı %5 BSMV eklenecek)

(Havale = EFT'nin yarısı. Şube, ATM ve geç saat işlemleri %50-200 arası daha pahalı)

https://twitter.com/e507/status/1610...JLZqG7JoQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    2002 yılında 578 memur aylığı 2023 10932 olmuş

nereden nereye diyor reyiz
    Uzayda yaşayınca dünyalıların halinden anlamak çok zor oluyor. Ben de rüyamda hep uzayda oluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    İşte, demek ki o hoca da koyun gibi kaderine razı olmuş

basıp gidiceksin

istifayı basacaksın

serbest piyasa eğer gerçekten iyiysen 1 günde gidersin

şehir ülke her yerden gidersin her şeyi değiştirirsin.

Sendikası yok beyaz yakanın, hakkını savunan kimsessi yok. Kendini de işçiden yukarıda bişey zannediyor işin kötüsü. Bu devirde beyaz yaka işçiden de alttır : Basıp gidemiyorsan susup oturacaksın yapacak bişey yok.
    Koca koca profesörler koltuk için , 2. nci maaş için yanlışı görmezden gelerek susarsa hatta kendisi de '' boşver düzene uymak lazım '' diyerek yanlışlara imzalar atarsa , sonunda her türlü sürprize razı olacaktır. Bu sendika denen kulube üyeler dış güçler değildir. O zaman her memur birer dilekçe ile sendikadan istifa eder. Nerede öyle memur ?

Bu millet - padişahım çok yaşa - kültüründen geldiği için biz daha çok rüyalar görürüz.

8. İktidar tüm köşe başlarını '' dava adamlarıyla '' tuttuğu için seçimden korkusu yok. Halen bazıları seçim yatırımı için beklenti içinde. Oysa çoktan atı aldılar ve demokrasiyi geçtiler. Bahçeli bile sabah mecliste deme dimi '' demokrasi denen dış güçlerin ve teröristlerin rahat dolaşmasını sağlayan şeyi neden istiyorlar vb. '' diye. Demek ki demokrasi çok zararlıymış.

Bence de çok zararlı. Afganistan demokrasiyi söktü attı memleketinden huzur içinde yaşıyor. Örnek alınmalı !! Her önüne gelen - hak, hukuk - ne gerek var kardeşim.

Sayfa 582/1001 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •