Sayfa 582/897 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Buradan açık açık söylüyorum yiyorsa yarın %7 üzerine kapatmasın. Hatta yiyorsa eksi kapatsın ya da yükseltmesin. Deliler gibi alırım. 17 Şubat'ta 200 TL iken 1 milyar 200 milyonluk ihale gelince. Depreminde etkisi sebebiyle. İki gün yatay seyretti. Sonra 290'a kadar yükseldi. O yatay seyrinde deliler gibi aldık. Açıkçası yarın sert yükselteceğini düşünüyorum. Bazı arkadaşlar kızabilir ama yükseltmezse hepimizin lehine buralardan toplarız biraz daha.
    Başkanım 290dan sonra yine 245 e geldi. Yani hep fırsat veriyor ve kaçmıyor öyle ya. İns artık hareket istiyoruz. Millet astorda parayı götürdü gelip burdan da vuracak.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    Ortak çok haklısın.. bizim vade uzun maliyet düşük 4 aydır yatakta sinirlenip duruyorum sen daha haklisin.
    Yani diğer yerlerden vuran gelip kisada yüzde 20 30 vurup gidecek yine kambur olacak al satcilar... Onları dokecem diye uğraş dur sonra. Alım şansı vermesin 3 tavan yapsın )

3. Bugün bir miktar eklemiştim tekrar , hareketleri çok yormuş olsa da görüldüğü üzere müthiş bir potansiyel barındırıyor, zaten o sebeple de pozisyonumu devam ettiriyorum ancak daha önce dediğim gibi diğer kardeş hisselere ağırlığımı kaydırmıştım. Yarın tekrar ağırlık arttıracağım, inşallah fırsat verir sabahtan

4. 2022 yılını 250 milyon$ ciro ile kapatmıştık. Bugün attığı kap toplamı 53 milyon$ oldu. 1 günde geçen yılın %20si kadar iş. 2 yıl içerisinde şirketin gelebileceği yerleri tahmin edebiliyor musunuz

5.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    2022 yılını 250 milyon$ ciro ile kapatmıştık. Bugün attığı kap toplamı 53 milyon$ oldu. 1 günde geçen yılın %20si kadar iş. 2 yıl içerisinde şirketin gelebileceği yerleri tahmin edebiliyor musunuz
    Hisse fiyatina yansimazsa isterse katrilyon iş alsın

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Hisse fiyatina yansimazsa isterse katrilyon iş alsın
    Hah işte kardeşim tahtacının yaptığı iş 3-4 aydan beri buydu.
    Onun için sabır diyorum.
    Yarın umarım güzel bir yükseliş yapar.
    Yapmazsa....
    Ben yine burada ekrana pek bakmadan çayımı yudumlayacağım.
    Eninde sonunda yapacak.
    Hele bedelsiz ve halka arzdan sonra ve gelen 1. çeyrek bilançosundan sonra şansı olmayacak.
    Onun için park edip beklemekten başka çare yok.
    2024 sonunu düşündüğümde tutucu davranmama rağmen hesapladığım fiyatlama çok yüksek geliyor ve beni korkutuyor.
    Çay yudumlamaya devam.

7.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Hah işte kardeşim tahtacının yaptığı iş 3-4 aydan beri buydu.
    Onun için sabır diyorum.
    Yarın umarım güzel bir yükseliş yapar.
    Yapmazsa....
    Ben yine burada ekrana pek bakmadan çayımı yudumlayacağım.
    Eninde sonunda yapacak.
    Hele bedelsiz ve halka arzdan sonra ve gelen 1. çeyrek bilançosundan sonra şansı olmayacak.
    Onun için park edip beklemekten başka çare yok.
    2024 sonunu düşündüğümde tutucu davranmama rağmen hesapladığım fiyatlama çok yüksek geliyor ve beni korkutuyor.
    Çay yudumlamaya devam.
    Hadi İnşallah bakalım Rabbim gönlünüze göre versin.

8. Bizi ne bekliyor 3 gün için? 1) nadir de olsa da yaptığı 2 tavan 3.gun +5 görüp salmak. 2) Yarın yüzde 8 leri test edip yüzde 4-5 arası kapayıp, Perşembe arz onay gelmezse cuma -4leri test etmek. Pzr de yatay eksi olmak. 3) yarın yükseliş yapmak. Zor da olsa arz onay ve tavanlar. Aslında ihtimallerin çoğunda kazanıyoruz beklersek. Tabii seçim dönemi geliyor endeks bir ileri 2 geri al sat da çok az meblağ ile yapılmalı mi

Sayfa 582/897 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •