Kuşa,nana yasak geldi hadi bana eyvallah,benimki laf olsun torba dolsun,az millete faydamız olsun mantığı![]()
Kuşa,nana yasak geldi hadi bana eyvallah,benimki laf olsun torba dolsun,az millete faydamız olsun mantığı![]()
Dezenformasyonla mücadele merkezi : Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, görevinden istifa etmek istedi” iddiası doğru değildir.
Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı bir şekilde dolaşıma sokulan dezenformatif haberlere itibar etmeyiniz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Evrim olmasaydı Ne olurdu !!!
https://www.yandex.com.tr/video/prev...96274735437719
Zorla değil,para karşılığı getirildi.Aldığı paradan vaz geçemez. Tatlıdır.sıcak tutar insanı
2023 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Aslında Şimşek, bütün Bist portföyünü boşaltsa (mutlaka vardır) hatta tüm eşi dostuyla beraber, hatta ve hatta şortlarını giyse, sonra da, bu hasta iyileşmez deyip çekip gitse, ne para vurur, torunlarının torunlarını kurtarır.
Gerçi, geldiğinden beri, sadece laf var, hiç bir icraat yok. Faizler bile hala -40'larda.
Hahahahahaha
Ağrı kesicilerle bu hasta tedavi olmaz.
Tam teşekküllü ameliyat lazım.
Doktoru gönderemedik, keşke doktor değişseydi.
Yer İmleri