Sadece isctr de 270 k benim işlemim olmuş..Bu gün rekor olur sanırım![]()
Sadece isctr de 270 k benim işlemim olmuş..Bu gün rekor olur sanırım![]()
Eyvah eyvah.. hanımefendi gelene kadar ekrandan uzak durun.. dünya resesyona giriyor tüm harcamalar, yatırımlar azalıyor dünya hayatta kalma moduna geçiyor.. Ekim ayına kadar geçecek 15 günlük sürede nakitte kalmak en akıllıcası gibi görünüyor.. BITCOIN yıllık en düşüğüne yakın.. yani fırsat buldukça hafiflemekte fayda var.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
eyvallah sn tahminci saglık önemli .... evet haklısınız piyasa yapıcılar ava çıkmış durumdalar ..... vallahi çarpılmanın eşiginden döndük bugün ... dün cemaşı 1.50 den sattım hurgz den kısa gün karı yapalım dedik 2.75 den içeri bi aldı bizi 2.54 e kadar çekti bugünsonra 2.79 dan çıkma fırsatı verdi...... trade yapmak çok zor
sn tahminci akfen uzun süreli tutacagım bi hisse potansiyeli çok büyük ..... son olarak kiler ile cemaş ın grafigi aynı gibi bir birine paralel hareket ediyorlar ....
sabır herşeyin ilacıdır..... unutma dokundugun herşey bir gün ölecek ve hesap vereceksin ....
dün zaten belliydi sn tahminci ekgyo da pozitif uyumsuzluk vardı taban oldu aort 4.31 de kaldı .bugün tavana yazdı tekrar tahtacı
Emlak Konuttan iyi silkelemişler bizi![]()
KLGYO diri duruyor bir sinerji var gerçekten yakın takipte olmak lazım.
EKGYO GYO lara hareket getirdi. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri