Sayfa 583/691 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. KLGYO 1.45-1.50 aralığında işlem yapmama kararı aldım. 1.50 üstü kapanışlarda değerlendirme yapacağım, 1.45 altı ise uzak durmak gerekir diye düşünüyorum.. Tahtada trade etmek riskli çünkü tek kademede yüzde 1 e yakın marj var..
    EKGYO ile 4.05 ten vedalaştım.. 3.98-4.05 yüzde 1,5 kazanç.. dündende yüzde 2 var al sana yüzde 3,5 .. hava tam benim gibi traderların havası yatırımcılar için ise sadece geçici bir dalgadır bu.. bugün 4.00 desteğinde duracak mı onu izleyeğim. YTD

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bugün taban kapatacağını sanmıyorum.. şahsen tabandan aldım.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

2. HALKB, VAKBN taban GARAN yüzde 7 ekside.. IMKB 100 3350 üzerinde tutunmaya çalışıyor ancak gözlemim tutunamayacağı yönünde.. bugün 3300 ün görülme olasılığı bana göre yüzde 60.. dünyada da durum iyi değil.. temkinli olmak lazım.. ben yüzde 100 nakitteyim sadece kısa süreli trade ediyorum terste yakalanırsam yüzde 2-3 zararına verip geçerim. Henüz taban oluşumu gözlemiyorum.. YTD

3. Günaydınlar, bense bankalarda nefes alamıyorum şuan, belalı aşkıma dönüp bakmam mümkün olmuyor, olmayacak gibi

4. Bankalar yine de çok ucuz ancak sizi biraz bekletebilirler eğer imkanınız olursa taban oluşumu tamamlandığında alım yaparsınız yüzde 20-30 tepki gelir oralardan o da zararınızı kurtarır. Düşerken ilave alım yapıyorsanız o iş çok tehlikeli bence.. zararı kabul edip hırsa kapılmamak ve geri alım için vaktini beklemek en doğru strateji olur.. YTD

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Günaydınlar, bense bankalarda nefes alamıyorum şuan, belalı aşkıma dönüp bakmam mümkün olmuyor, olmayacak gibi

5.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Bankalar yine de çok ucuz ancak sizi biraz bekletebilirler eğer imkanınız olursa taban oluşumu tamamlandığında alım yaparsınız yüzde 20-30 tepki gelir oralardan o da zararınızı kurtarır. Düşerken ilave alım yapıyorsanız o iş çok tehlikeli bence.. zararı kabul edip hırsa kapılmamak ve geri alım için vaktini beklemek en doğru strateji olur.. YTD
    Valla tamda onu yaptım ancak sattım aldıklarımı zarardan şimdilik 700 tl kurtardım bu günlük.. Devam edeceğim ancak duruldu robot işlemleri sanırım. Hatta dünkü aldıklarımdan da yarısını sattım ısctr de, düşerse 3-4 kademe geri alacağım. Hayırlısı zarar 70k da 6.500 tl..YTD

6. İnşallah zarar çıkar, bir daha yengeyi göndermeyin bir yere o gidince risk iştahı artmış çok zarara neden olmuş..

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Valla tamda onu yaptım ancak sattım aldıklarımı zarardan şimdilik 700 tl kurtardım bu günlük.. Devam edeceğim ancak duruldu robot işlemleri sanırım. Hatta dünkü aldıklarımdan da yarısını sattım ısctr de, düşerse 3-4 kademe geri alacağım. Hayırlısı zarar 70k da 6.500 tl..YTD

7. EKGYO da bir kaç AL/SAT daha yaptım ancak bu noktadan sonra ona bile cesaretim yok.. YİNE LONGÇU TOPLUYORLAR.. sonra dünkü gibi çakacaklar.. İşler sakata gidebilir DAX yüzde EKSİ 1.90.. ABD eksi birlerde.. IMKB 100 zaten şişti.. benim bilmediğim bir şey mi var.. iddiamın arkasındayım bugün XU100 de 3300 görülme olasılığı yüksek.. YTD

8.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    İnşallah zarar çıkar, bir daha yengeyi göndermeyin bir yere o gidince risk iştahı artmış çok zarara neden olmuş..
    Akşama gelecek seans bitmiş olur, ayrıca kripto da da %5 kardan %2 zarara geçtim. Nasıl bir kader bu anlamadım

Sayfa 583/691 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •