Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu programın başarısız olduğu açık..çünkü döviz mevduatları artışa devam ediyor..o halde kısa vade dolar neden 18 in altında dursun..bunun izahını yapacak var mı?
    18 iddialı bir rakam. Ben 10 liraya düşünce de yükseliş yönünde olabileceğini Yazdım ve yükseliş görünce de grafikler koydum. Ama 18 bir daha gelirse müthiş bir satış noktasıdır. Gelirse 14 lira üstü biraz çözülme başlar diye düşünüyorum. Yeni sisteme geçenler olabilir

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bu gün için benim açımdan çok net olarak dolarda alış yeri: 9.70-9.40 aralığıdır.

Bu rakam her gün yükseliyor.mesela 1 ay sonra 10.70-10.40 gibi olur..kesişim nerede olursa DEM aracılığıyla dolara geçerim.Onun dışında işim olmaz.

..........13.40-13.80 arasından DTH lardan biraz çözülüp DEM e geçmesini beklerim.

bunlar beni bağlar.kimseye ne alın -ne de satın denilebilir.Herkes an itibariyle haklıdır.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    FROTO vadelide geceye long pozda giren varsa, yarın biraz volatilite olabilir...
    690 : KAP *** FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. *** FROTO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Grev Kararı Alınması Hk.

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Şirketimizin üyesi olduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında yürütülmekte
    olanToplu İş Sözleşmesi müzakere sürecinde, Türk Metal Sendikası tarafından tüm işyerlerimiz için uygulama tarihi
    sonradanbelirlenmek üzere Grev Kararı alındığı Türk Metal Sendikası tarafından Şirketimize bildirilmiştir.Toplu İş
    Sözleşmesiimzalanması amacıyla görüşmeler halen devam etmekte olup, sürece ilişkin önemli gelişmeler, ilgili
    düzenlemelerçerçevesinde kamuya açıklanacaktır.İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık
    olmasıdurumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

-KAP-
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

4. Özelde işveren ve işçi sendikaları arasında bu dönem anlaşmazlık olur. Asgari ücrete kadar olan kısım vergi dışı bırakıldı, iş veren bunu kendine yontmak ister, işçi sendikası da bu hariç zam ister. Çimentoda da sözleşme süreci varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Ocak sonu binlerce kişi işten çıkarılacak , 4250 lira bizi aşar diyo patronlar...

trollerini her kanaldan ( tv , internet, forumlar vb) halkın üzerine saldılar, sözde "tarafsız" görüşler sunarak doları bozup TL'ye geçeceklerini söylediler, her gün 7/24 "ben ekonomistim" kibrinin kutlaması yapıldı.. ama rakamlar çırpınışlarını net ortaya koyuyor..temel nedenleri çözmeden panik ve korkutma ile milleti hizaya çekebileceklerini sandılar..bir yılda 7.5 tan 12.5 seviyesi gelmiş durumda.. nerden baksan %70 civarı artış var seviyede ve bu düşmüş hali..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Nuriye haksızlık etmeyelim.Dolar 13.40 larda duruyorken, flama vs. göstermiş ve hedef 18.00 demişti.(Barışla yatfin. kanalında)

kanımca 13.40 tan 18 hareketi teknik hareketti.

8. 3 ocakta 18 yılın en yüksek enflasyonu bekleniyor..aksi halde bazı kesimler TÜİK verileri sorgulanır, hatta mahkeme yolu açılır diye haberler de var..bu ise dolar tl de çok daha agrasif hareketlere sebep olur deniyor

Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •