eurobond lar yerli bankaların rasyoları tutturmak için alışları ile düştü zaten, az bir yeri kaldı mı bilmem. lakin çoğu alındı. eurobond uzun vadeli bir yatırım, daha doğrusu vade sonuna kadar tutmazsan vergi çıkar, elde cücüğü kalır. şu anda almak, riskine değer mi? şu an dolar almıyorum, dolara bağlı bir şeyi neden alayım.
Teşekkürler. Kazık yedikçe öğreniyoruz. Elinizdeki paradan kapmak için çok fena işler dönüyor piyasada. Müşteri çekmek için riske giriyorlar nasılsa zarar fon alana kitleniyor. Bizim yapacağımız bir şey yok derler en fazla maille müşteriye.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancılar net 103 milyon dolarlık menkul kıymet aldı
Merkez Bankası'nın verilerine göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net 103 milyon dolarlık menkul kıymet aldı. https://m.bloomberght.com/yabancilar-net-2257694
aynen oyle. dünya göz gibi para pasan firma tahvil ödemeye gelince param yok diyor. nasılsa kalan parayı 24 taksitte ödeme planı çıkaracaklar ona. olan ost alan gariban fonculara oluyor. cunku onceden para babaları fondan cıkış yapıyorlar. içerden haber geliyor. kalan küçük yatırımcılar benim gibi fonda bummmm. 1-2 puan için ciddi risk var. risk gireceksem zaten birsürü seçeneğim var. rating kuruluşları bile işin içinde. ne kadar uğraştım o dönem. hepsini şikayet ettim. ama denetleme kurulumları malesef yeterli değil yada başka durumlar var.
Yesil rengi olan uzun zaman sonra ilk defa AL sinyali verdi sistemde..
Yer İmleri