Sayfa 580/1001 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    bazı bankaların yaptığı gibi marj uyguluyor mu acaba.
    Normal vergiler disinda kesinti yok.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

2. O zaman acemiydim. Getirisi faizden ve diğerlerinden iyi , geçmişte iyi gitmiş diye analiz edip almıştım. Meğerse iyi getirsin diye elllerinde ödeme yapamayacak şirket tahvilleri ile bekliyorlarmis. Haber veren uyaran yok. Paattt Bimeks ediyor ki ben odemeyecegim tahvili vadesinde. Ne oluyor hisse o gün %20 ekşi. Benim 200 bin oldu 160 bin. SPK BDDK hepsine şikayet ettim. Dediler düzelir bekleyin sonra ne oldu pattt dünya goz buuumm. Oldumu oradan da bize kaçan onbinler. Demem o ki iki kuruş fazla diye ost özel sektör fonlarına elimi sürmem. Bir günde mahveder. Şu an şirketlerin ne yapacağını bilemezsiniz. Tek tek baksanız bile emin olmanız sıfır.
     Alıntı Originally Posted by harunlu Yazıyı Oku
    Sturk16 zamanında bu fondan çok kaybettiği ni yazmış. Eğer para hesabına falan sonradan geçse söylerdi sanırım. Ünlü portföy den araştırmak lazım.. İlginize tşk
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Para yatmıyor. Elinizde patlıyor. Bekleyeceksiniz o fonda ödesin şirket diye. Fonun değeri yükselir şirket öderse.bana bekler dediler. Beklerken dünya goz patladi bu sefer. 20 yıllık finans hayatımın en saglam kaziklarindan biriydi ünlü portföy. Dese 1 e 100 veriyor ünlü elimi sürmem. Tefas da direk eliyorum. Diğeri de azimut portföy. O da aynes firmasıyla aynı kazığı atmıştı. Google da aynes tahvil yazın bulacaksınız.
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    SUB da 2017 ortası ile 2018 sonunda bazı bono tahviller ödenememiş demek kiki sert düşmüş.... sonrasında şirket durumu düzeltiyse parası yatırılmış olabilir yatırımcılara ... o yatırılan paralar grafikte getiri olarak görünmez sanırım... ünlü joğ yu arayıp sormalı ... SUC ile sub şu an aynı bono tahvilleri mi taşıyor bakmak lazım ...

4.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Malesef öyle bir ihtimal var. %15 stopaj getirebilirler.
    Bir tek fonlar %10 stopajlı stopajı düşük ( düşük derken diğerlerine kıyasla 5 puancık avantajı var ) diye en son fon yatırımına geçtim. Artık burada da huzur vermeyip %15'e çıkarırlarsa, dolar alırım tüm paramla, başka şans bırakmıyorlar. %6 net ile mevduat falan yapmam. Ama yine de dillendirmemek çok fazla, yerin kulağı var.

Zaten rekorlar kırmasının nedeni de o, tasarruf sahibi, parasına getiri elde edecek ( getiri bile değil, enflasyona eritemeyecek) huzurlu bir alan bulamıyor bir türlü.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Nasd** >10 K , YAY ve AFT de aynı şekilde tarihi zirve olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Para yatmıyor. Elinizde patlıyor. Bekleyeceksiniz o fonda ödesin şirket diye. Fonun değeri yükselir şirket öderse.bana bekler dediler. Beklerken dünya goz patladi bu sefer. 20 yıllık finans hayatımın en saglam kaziklarindan biriydi ünlü portföy. Dese 1 e 100 veriyor ünlü elimi sürmem. Tefas da direk eliyorum. Diğeri de azimut portföy. O da aynes firmasıyla aynı kazığı atmıştı. Google da aynes tahvil yazın bulacaksınız.

Hocam OKT fonda %50 özel sektör tahvili var, SUA'da %15 var. Bu durumda sabit getirili OKT fon daha riskli olur. SUA fon; migros, ereğli dmç, enerjisa, tüpraş vs. şirketlerden öst almış. patlarsa enerjisa patlar belki. Birçok şirket var daha.

7.  Alıntı Originally Posted by sturk16 Yazıyı Oku
    Para yatmıyor. Elinizde patlıyor. Bekleyeceksiniz o fonda ödesin şirket diye. Fonun değeri yükselir şirket öderse.bana bekler dediler. Beklerken dünya goz patladi bu sefer. 20 yıllık finans hayatımın en saglam kaziklarindan biriydi ünlü portföy. Dese 1 e 100 veriyor ünlü elimi sürmem. Tefas da direk eliyorum. Diğeri de azimut portföy. O da aynes firmasıyla aynı kazığı atmıştı. Google da aynes tahvil yazın bulacaksınız.

Sizin adınıza üzüldüm, geçmiş olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bir tek fonlar %10 stopajlı stopajı düşük ( düşük derken diğerlerine kıyasla 5 puancık avantajı var ) diye en son fon yatırımına geçtim. Artık burada da huzur vermeyip %15'e çıkarırlarsa, dolar alırım tüm paramla, başka şans bırakmıyorlar. %6 net ile mevduat falan yapmam. Ama yine de dillendirmemek çok fazla, yerin kulağı var.

Zaten rekorlar kırmasının nedeni de o, tasarruf sahibi, parasına getiri elde edecek ( getiri bile değil, enflasyona eritemeyecek) huzurlu bir alan bulamıyor bir türlü.
    Biraz önce bire bir aynı şeyleri bende düşündüm, ilginç.

Sayfa 580/1001 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •