Sayfa 586/1002 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Batı medeniyeti

İlericilik Her türlü eğitim din,yabancı dil,stratiji,işletme,hukuk,adalet,kanun,sağlık(çak ma sınav çakma diploma değil)

Demokrasi

Kendin üret

Elin ((gavur)eline bakma

Modern Fende ve Bilimde öncelik.Depremde yıkılmayan bina

Laik(Dine bakma)Mezhebede tarikatada cemaatlarada

Milliyetçilik (Irka dayalı olmayan devlete bağlı olma)Açalım Cumhuriyet ve Liyakat

Korumacılık (önce kendi çiftçin,vatandaşın ve dışardaki soydaşlar artı ezilenler)

VB daha bir çok konuda ek yapılabilir.

Örnek

Çevre,Doğa,hayvan hk.Kadın,disiplin (doğu toplumlarında var),dürüstlük(Bu bizim siyasilerde e kamuda yok)Yalan var.

Bunlar oluncamı daha rahat yaşanır yani kişiler kişilerin düşüncelerine saygı duyup ülkem için çalışamazmı?

İyileri alıp kötüleri şutlamak lazım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Vay Anasına doğru söze ne denir?Topluca bir akıl tutulması deyip hafife alayım bari.

Yozgat'ta konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan iktidara olay gönderme

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat'ta partisinin il kongresinde gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Babacan, "Sayın Erdoğan, biraz yavaş. Sizin peşinizde bol bol yandaş gazeteci, bolca troll, pelikan melikan çeşitli kuş sürüleri de var. Böyle hızlı manevra yaptığınızda virajı alamayıp kaza yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

https://www.gunboyugazetesi.com.tr/y...rme-69838h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günlük durum ..

İlk kez 6000 hasta sayısına ulaştık ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dün 4121 olan ağır hasta sayısı 139 vefata rağmen bugün 4217’ye yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Kadirli Devlet Hastanesinde görev yapan 50 sağlık çalışanının Covid-19 testi pozitif çıktı. / HaberGlobal

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    ABD nin, Seçim sonuçları ile beraber, Türkiye'de de değişim (iktidar tarafında) mevcut.. Şimdi de , AB ye yaranmak için yeni , yumuşak söylemler başladı..Bu gelişmeler ,Borsaya da olumlu yansır... Önümüzdeki hafta, Karadeniz'in Kuzeyinden yeni bir Yerli -Milli (!) Gaz esintisi gelebilir..
    AB demek Almanya demek... "Ey Merkel..." diyenler düşünsün...

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez."
    Katılıyorum..
    Benim şahsi ifadelerim de her ne kadar Amerika 'da, Rusya'da, Fransa'da, Almanya'da yaşamıyor olsam da; Trump'la, Putin'le, Sarkozy'le, Merkel'le ilgili...
    Adam olun be, uğraşmayın bizimle....

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    https://www.facebook.com/73817548625...4833896989457/

Sayfa 586/1002 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •