Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Partisinin kongrelerine canlı bağlanan Erdoğan , Halkımız kurallara riayet ederse birkaç hafta içinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeye başaracağız aksi takdirde sınırlamalara devam etmek hatta belki ilave tedbirler almak zorunda kalabiliriz dedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: "Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan: "Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız."
    Bülent Abisi, Sarayda haalen danışmanlık yapıyor ama.!..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Kim demiş o nu? Yeni basılan tarih kitaplarında öğle bir şey yazmıyor.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Kim demiş o nu? Yeni basılan tarih kitaplarında öğle bir şey yazmıyor.
    Malta, Hicaz ve San Remo'ya diplomatik ziyarete gitmişti, San Remo'da vefat edince, Istanbul uzak olduğundan Şam'da defnedildi, bunları herkes bilir.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 585/1002 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •