Sayfa 586/1004 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Yörükler özellkle kadınları sağlamdır. Vatanı için canını verir. Ben yörük değilim. Ama bunu herkes bilir. Temel direği yıkıyorlar yerlerine kım gelecekse artk.
    Benden bahsediyorsun ben Sarıkeçiliyim. Kimse bizim malimiza göz dikemeyecek. Hele Toroslar bizim. Gözünü oyar göz(.) ünü...

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sadece Şehzade Ahmet var şaibei öldüğü yada öldürüldüğü rivayet edilen 18 ini nereden çıkardın. Senin dediğin tüp Bebek ile olur. Adamın 18 tane erkek çocuğu olacak.
    ben de öyle biliyorum sn.ayasofya . biraz araştırın isterseniz. tahta çıktığı gün yapıyor. hatta bu sebeple halk kendisine kin duymaya başlıyor diye biliyorum .
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Mesaj siliyoruz olmuyor ceza veriyoruz olmuyor hadi hafta sonu piyasa kapalı konuşulsun fikirler paylaşılsın diyoruz o da olmuyor , yazılara bakıyorum sürekli bir tarafa karşı nefret sürekli tartışma , hakaret vs vs . İciniz ne doluymuş durmak bilmeyenler var ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mülteci meselesinde uzun süre ikisi beraber hareket ettiler.. ülkemizin güvenliğine tehdit olan bu işgal konusunda sessizdiler, muhalefet ve iktidar..aslında muhalefet biraz gündeme getiriyordu ama istenildiği kadar değil.. ama bu konuyu ön plana çıkaran yeni partiler/hareketler çıkmaya başladı.. bence bir sonra ki seçimde bu konuyu ana gündem yapan ciddi mevzi kazanır.. bazıları uyuyor ama işgal kesin bir tehdit..
    Öyle bir muhalefet lazım ki bunu çok iyi kullanabilsin hocam. Ama ben şimdilik ana muhalefet de dahil etkili bir muhalefet göremiyorum hep seçim istiyorlar seçime hazırız diyorlar ya boş laflar seçimde ki hile hurdaya seçim öncesi ve sonrası olabilecek provokasyonlara hazır mısın sandıklara sandıklara ve YSK nın üçkağıdına sayım esnasında bilgisayar veri girişi vs. Var mı bir projeleri bence yok Bu göç olayı CB. Biden görüşmesinden sonra ortaya çıktı sistemli hiçbir müdahale olmadan dikkat edin düzenli birlikler halinde 20-40 yaş arası gençlerden oluşuyor ve yanlarında getirdikleri hiçbir şey yok hani siz yeter ki çeketinizi alın çıkın gelin gerisini bize bırakın biz hallederiz der gibi. Ayrıca Pasaport ve vatandaşlık veriliyormuş. Bu kaybolan silahlar kimlere verildi yada verilecek bir sürü cevapsız soru. Yada düşünüyorum bop projesinin bir ayağımı bu ılımlı İslam adı altında Türkiye’yi araplaştırmak ve belli bir zaman sonra ülke demografik yapısını değiştirerek az olsa var olan laik sistemi tamamen mi kaldırmak istiyorlar bu göç olayı bana bunlarlı düşündürüyor yoksa insanı boyutu hikaye şimdiye kadar taliban yokmuydu, Suriye ye her yıl bayrama gidip güle eğlene geri dönüyorlar bu mu mültecilik. Türkiyenin dört bir yanında yabancılar var Suriyelisi, afganlısı, Fas, Ürdün Nijeryalı Kırgız kazak vs. Vs. Yeter artık bir sonraki seçimde iktidar değişmezse ülke bitti demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Mesaj siliyoruz olmuyor ceza veriyoruz olmuyor hadi hafta sonu piyasa kapalı konuşulsun fikirler paylaşılsın diyoruz o da olmuyor , yazılara bakıyorum sürekli bir tarafa karşı nefret sürekli tartışma , hakaret vs vs . İciniz ne doluymuş durmak bilmeyenler var ..
    Ne yapalım Sn. Medwig Hocam, Ülkemiz yangın yeri. Harbiden biz Atatürkçüler çok doluyuz çok.

size tarihten bir olay anlatayım. bakın mutlaka okuyun.

resmi tarih bu olaydan pek bahsetmez. bu sadece alelade bir tanesi. bundan çok daha garip, çirkin olanlar da var.

deli ibrahim 1640-1648 yılları arasında padişahlık yapmış. padişahlığı sırasında saraylar yapmış, içlerini samur kürklerle donatmış. bütçe yetmeyince esnaf vergilerini artırmış, o da yetmeyince yüksek bürokratlardan ek vergi istemiş.

vergi memurunun biri yeniçeri ağasının kapısına gidince ağa " giritten yeni gelmişim, ince barut ve yağlı kurşundan başka nesnem yoktur, samur nedir? İşitmemişim" diyerek memuru kovmuş.

ağa yeniçeri cemaatlerine haber salıp hepsini fatih camisine toplamış, sadrazam tezkereci ahmet paşayı tutuklatıp bahçede idam ettirmiş. kendi adayları sofu mehmet paşaya mühr-ü hümayunu teslim etmiş. bu da yetmemiş ahmet paşayı yüzlerce parçaya bölüp et meydanında ağrıyan yerlere koyunca iyi gelir şifalıdır diye etlerini dirhem hesabı sattırmış. tezkereci de tarife göre 120-130 kilo bir adam.

devamında yeniçeriler topkapı sarayına gidip önce deli ibrahimi yakalamış, sonra şeyhülislamı zapt edip ibrahimin boğdurulması için fetva çıkarttırmış. ve tabii boğmuşlar. oğlu 4. mehmedi de tahta çıkarmışlar.

bu olaydan sonra hiçbir osmanlı ailesi üyesi oğluna ibrahim adını koyamamış. ve ibrahimden sonraki tüm padişahlar bu delinin soyundandır.

bakın bunların hiçbiri yalan değil. ama okumak bilmek lazım.
    audentes Fortuna iuvat

7. 80 yıldır farklı partilere oy verdiğinize inandırıldınız. Çok basit tarih bilgisi, tek bir parti vardı: CHP. Bu partiden 1946 yılında dört kişi istifa etti: Celal Bayar, Adnan Menderes, Refik Koraltan, Fuat Köprülü. Bunlar Demokrat Parti'yi kurdular. CHP içindeki Atatürk çizgisi, Demokrat Parti'de devam etmiştir.

Koyultulmuş cümleyi kabul etmeden, bu ülkede hiç bir soruna çözüm bulamazsınız. Gerçek budur.
    @erefefik

8. A B C partisi farketmez karakterli dürüst adam olsun yeter. Bizdeki eksik bu.

Sayfa 586/1004 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •