Sayfa 585/1004 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Askeri alanda yangın çıkaran kişi ilk sorgudan sonra serbest bırakılmış. Orman yakmanın cezası 10 yıldan başlıyor. İlk önce her suç iş için caydırıcı ceza olmalı. Benim ceza ve cezaevi projem var. İddia ediyorum kapının önüne para dolu çantayı bırak kimse elini süremez. Ben hiç bir azılı suçluyu cezaevinde beslemem. Bir Yudum Su bir lokma ekmek vermem. Peşin peşin ilan ederim. Bundan sonra suç işleyenler bu merada yatacak. İt gibi çalışacak köpek gibi yatacak. Polise gardiyana askere kaçmaya teşebbüs edeni vur yetkisi. Cezamerasini 2 MT karın yağdığı yere yaparim kalorifer yemek sıcak su yok 1 senede hepsi ölür. 10 senede tertemiz toplum oluşur. 128 milyar dolari iki yılda koşa koşa yalvara yalvara ayağımın altını öper getirirler.
    Bakın o yangın ters salvodur , 4 tır eroin dışarı kaçıracaksanız 1 tır da az miktar mal yakalatırsınız.
    Askeri alandaki yangın dün çıktı yani akdeniz yandıktan sonra , bakın dün akşam Alanyada arabadan ormanı yakmaya çalışan lar vatandaşların görmesi sonucu kaçmışlar.polis arabayı arıyor bu kahbeler bu işlerin içinde , bunlar kendilerini dışarki güçlere emanet etmişler.Şuanda kıçımızın dibindeki suriye,ırak savaşları bizim yapılan köprü savaşları , suriyelileri içimize sokmak yeni bir ırk için yapılan oyundur , Araplar gittikleri yerde değişeme uğramayan tek ırkdır .İlk geldikleri gün yazdım Reha gaya nın topiğinde uzun vadeli yeni ırk oluşturuluyor Türkiyede diye , sadece çözemediğim Bahçelinin gözü neden bu kadar kapalı bu konuda bu yüzden yaşıyarak herşeyi görüyoruz 2 sene önce şu virüsten bahsedilse hadi lan derdik ama yaşıyoruz .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim okuduğum bildiğim en hakikatli en muteber Türk lideri Osmanlı ve öncesi Alparslan Handir. Adamın ne sarayı vardı ne şatafatlı bir hayatı ne de cariyeleri. Osmanlı da beğendiğim iki padişah vardır biri Fatih Sultan Mehmet diğeri Yavuz Sultan Selim.
    Sana göre öyle. Acaba Yaratan bu konuda sana katılır mı?
    Hala devam eden Alevi/Sünni ayrımının kökenleri Yavuza dayanır.. KAtliamları eşsizdir.. !
    19 kardeşini öldüren ve dünyada en kanlı ,vahşi padişahlardan biri olan 3. Mehmetin dayanağı, Fatih'in kanunnameleri olmuştur...

Sen beğen yinede.. Bana sorarsan eşsiz CANİlerdir bunlar...

3. RTE Türk siyasi tarihinin en ballı parti lideri. Özal Demirel Ecevit Türkeş Erbakan İnönü bunların içinde sadece Ecevit var lise mezunu. Bu ülkede toplam satılan gazete sayısı kurumları çıkınca 1,5 -2 milyon. TV seyretme oranı yüksek özellikle akp nin yaşlı müdavimleri benim babam dahil günlük 3 kez saatlerce TV haberi seyreder. Bu adam da hergun aynı konuşmayı yapıyor. Dolayısıyla zeka seviyesi tahsil durumu çoğu aynı.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mülteci meselesinde uzun süre ikisi beraber hareket ettiler.. ülkemizin güvenliğine tehdit olan bu işgal konusunda sessizdiler, muhalefet ve iktidar..aslında muhalefet biraz gündeme getiriyordu ama istenildiği kadar değil.. ama bu konuyu ön plana çıkaran yeni partiler/hareketler çıkmaya başladı.. bence bir sonra ki seçimde bu konuyu ana gündem yapan ciddi mevzi kazanır.. bazıları uyuyor ama işgal kesin bir tehdit..
    umuyorum dediğiniz gibi olur ve ayakları yere basan politikalar üretenler daha ciddi şekilde halkımızın beğenisini kazanırlar, siyasette mevzi kazanır ve ilerlemeler sağlarlar,..

Suriyeli mülteci sorunu ülkemizin bir ''milliyetsizleştirme proğramıdır'', bunun için para karşılığı da olsa bu insanların Türkiyede tutulmaları ve 5, 10 sene doğurmaları gerekiyor,..

bunu boşa çıkarmak için derhal Esad la bir araya gelmeli anlaşma sağlanarak bu insanlar evlerine barklarına gönderilmeli, bu sayede bundan sonrasına Esad dikkatlerini ülkesi için esas bölücü tehdit olan ABD destekli YPG-PKK ikilisine çevirmelidir,

bu Karadeniz de sıkışan Rusya da dahil ABD nin ya canını ya malını dediği herkesin işine gelendir,

iktidarın savunduğu Güvenli Bölge tezi Suriye'nin bölünmesidir, yani Güvenli Bölge işlerlik kazanırsa Türkiye iktidarı kendi eli ile bizatihi kendisi Suriye'yi bölmüş olur, bu PKK nın arayıp ta bulamadığı bir durumdur,..
    şayet Suriye bölünürse Türkiye de er ya da geç buna dayanamaz ve bölünür,..

bu Büyük Orta doğu Projesinin zamana yayılmış hali olur,..çocuklarımıza dahi zor anlatırız bunu, nasıl uyudunuz derler,..nasıl görmediniz derler,..nasıl bu hale geldiniz derler,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. Sindoma haklı yeni ırk üretiliyor. Adana mersin özellkle antalya manisa muğla hep yörük köylerini yakıyorlar.

6. Bu köylüler yerlerinden kacarsa ozaman sıkıntı 20 sene sonra asıl felaketler başlar. Yerlerine kim yerleştirilecek o köylere malum. Bu ince detayı fark etmek lazım

7. Yörükler özellkle kadınları sağlamdır. Vatanı için canını verir. Ben yörük değilim. Ama bunu herkes bilir. Temel direği yıkıyorlar yerlerine kım gelecekse artk.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sana göre öyle. Acaba Yaratan bu konuda sana katılır mı?
    Hala devam eden Alevi/Sünni ayrımının kökenleri Yavuza dayanır.. KAtliamları eşsizdir.. !
    19 kardeşini öldüren ve dünyada en kanlı ,vahşi padişahlardan biri olan 3. Mehmetin dayanağı, Fatih'in kanunnameleri olmuştur...

Sen beğen yinede.. Bana sorarsan eşsiz CANİlerdir bunlar...
    Sadece Şehzade Ahmet var şaibei öldüğü yada öldürüldüğü rivayet edilen 18 ini nereden çıkardın. Senin dediğin tüp Bebek ile olur. Adamın 18 tane erkek çocuğu olacak.

Sayfa 585/1004 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •