Sayfa 587/676 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Bank of 6 milyon almış kağıt eksi 3 bu nedir mantıksızlık 13 yıllık borsa hayatımda böyle bir olay görmedim

2.  Alıntı Originally Posted by ahmet3kk Yazıyı Oku
    Bank of 6 milyon almış kağıt eksi 3 bu nedir mantıksızlık 13 yıllık borsa hayatımda böyle bir olay görmedim
    Anlamayacak ne var buna sıkılaştırmak deniyor, bir taraftan alıp bir taraftan satıyor, satıcı olmayınca kensisi satış yazıyor, alıcı gelmeyince satış fiyatını bidaha düşürüyor, kendi malını düşükten satıp daha düşükten geri alıyor kendi için kaybeceği bişey yok, taki tamam diyene kadar yada rakip bir alıcı çıkana kadar, fiyat istikrarı diyorlar bu düzene yersen

3. 5 günde %20 düştü 50 günde aldigini 5 günde verdi
    Bist çok büyük hayal kırıklığı hiçbir zaman enflasyonu yenemeyecek

4. Bu ülkede enflasyonu yenecek tek şey BİST....Esas hayal kırıklığını bir gün bunun farkında olmayanlar yaşar.....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. 2023 enflasyonu %129
    Bist 2023 getirisi %37
    Rakamlar orada !
    Tencere tava hep aynı hava 12 yıl önce ki enflasyon dolar bazlı yerin daha yarısında bist

6. https://tr.linkedin.com/pulse/yat%C4...ns%20sergiledi.

Basit bir alıntı ile örnek verdim. Anlayana.... Biz seninle başka dünyaların insanlarıyız...
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Rakamlar orada
    Yoruma gereksiz
    5 usd nerede 2.7 usd nerede
    Yorum yok !
    Ne var göz var beyin var
    Basit
    Kaç yıl 11 yıl olmuş
    Göz ve beyin!

8. Boş konuşuyorsun D83 madem öyle bu topiclerde ne işin var. Git nereye istersen oraya yatırım yap.

Sayfa 587/676 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •