2013 ten beri 3mü yapsak 5 mi yapsak ,bunlara güven dolar al çarpıl,şort yap çarpıl utanmaz adamlar bunların hakkından anca reis gelir.
2013 ten beri 3mü yapsak 5 mi yapsak ,bunlara güven dolar al çarpıl,şort yap çarpıl utanmaz adamlar bunların hakkından anca reis gelir.
aynen...vobta işlem yapmıyor (bunu kendisi bizzat söyledi zaten) sabahtan akşama boş beleş goy goy...saçma sapan resimler...işi gücü olan birisi bu kadar gereksiz işe vakit bulamaz...piyasa gümlediği zaman ortadan kayboluyor pırrr ara ki bulasın piyasa yükselince başlıyor saçma sapan yiğit bulut resmi bilmem ne...allah akıl fikir versin...
Anılarımiza piyasanın garip günlerinden bir anı daha ekledik. Dün yaptığım Shortlar dan siyirmistim. Sabah 129.900 yaptıklarimida aşağı verince 129.200 den kapadisiyirdim ama geceye 130.300 maliyetli 22 adet short kaldım herkes gibi. Pasta çok fena olmuş. Yarın da alırsa onlardan başka long kalmicak.
Pazar gecesi vize haberi gelince bu forumu okuyup etkilenenler ve yaptilarmi bilmiyorum ama o felaket tellallari çoktan batmış olmaları lazım. Çünkü p.tesi 122 den 124 yandiginda millet shortlamaya başlamıştı. 5 bin daha versinde batan batmayan belli olsun diyenlerde pert olmuş olmaları gerek. Birde olaya long yakalananlar varki onlar daha beter çoğu panik ve burdaki batirimcilardan etkilenp longu kapayip short bile olmuşlardır. Eğer ki bu tarz benzeri durumları daha önce görüp tecrübe etmemiş olsam benimde ipim çekilirdi. Çünkü hafta sonuna piyasa long dolar short kalmıştım. Piyasa longlara hiç ellemeyip dolarda 3.74 ten yüklü short açarak kurtardım. Tek hatam piyasada inandığım halde long ilave yapamamam oldu. Halen dipten 8800 puan zıplamis piyasada short yapmama rahmen tedirginim.
Yanlış hatırlamıyorsam 17-25 aralık düşüşüydü tam hatırlamıyorum rakamı 85-75 olabilir alım yaptık bi on bin daha verdi,yani anlatmak istediğim biz o gün almaya kalksaydık belkide on bin daha vercekti, sermaye kendi sermayen olunca tırsıyorsun haliyle,piyasa yapıcı baktı ki alıcı gelmiyor ,tersini yaptı.
Şimdi adam alıyor Tüpraş ,ereğli bunu kendi parasıyla mı alıyor ,şirketin fonlarıyla,o da biliyor ki finans sektörü iyi değil bu durum sürdürülür mü hayır ama alıyor, para onun değil ,ama benim param bi tane mecburen kılı kırk yarıyorum ,sonuç değişmese de.
Ecevit ırak işgaline topraklarımızı kullandırmadığı için ogünlerde en yakınındakiamerikancı unsurları tarafından devrildi
Yerine bob eşbaşkanları geldi geldi
Ogün bugün hikaye hep aynı
Siz ne yapıyorsunuz işlem hacminiz ne mesela şimdi ben 50 yetmez 100 tane long açtım desem kim ne düşünür.10 bin puan zarar yazsam ya da kar etsem kime ne alemsiniz yav.Burası sanal adam 2 tane şort açar ortalığı duman eder ful şort ölümüne şort.Kime ne.Mütevazi diye düşündüğümüz bir zat belki forumun yaptığı işlemi tek başına yapar lakin belli etmez.Belki ben önemli bir kurumun ceosuyum.Belki patronuyum hehehe yakışır dimi.Hani rahmetli Kemal Sunalın bi acılı adana bi acılı adana bi 100 long bi 100 long daha diyip kapanışta nasıl yedirdim ama da diyen çıkabilir.Her şey sanal.TAKILMAYIN BOŞUNA. hehehe
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Her hareketi bu tarz senaryoyla açıklamak mantıklı değil. Biz pala diyoruz ama varmı yokmu yada kaç tane bilmiyoruz. Fillerin tepistigi bi piyasada Küçüklerin mali çok küçük. Neden topladı çünkü fena korku salindi seans açılana kadar her yerde her kanalda. Teoriler aslında yanlışta değildi. Olabilirdi ama herkes çok abartti. Hatta biri amerika Bulgaristan'a asker yigiyor diye haberler bile koyan oldu. Ama sunda hemfikiriz alımı fena abartti. Eğer vize olayı olmasaydı piyasa zaten idlip e girildi diye eksi olacaktı ve en az 3-4 konuşulacakti. 6170 kapayan dolar 3.63 lerden açılmıştı idlip olayina fakat vize haberi pert etti. İdda ediyorum vize olmasaydı şimdi piyasa 125-126 lardaydi. Ama hiç beklemediği miktarda mal geldi Tahtalara. Viopta da aynı. Tutmaktan başka çareleri yoktu tutmakla kalmayıp abarttilar. Dikkat edin sürekli long kapatan Teb bi anda alışa geçti. Meril zaten alıyordu.
Bu tarz yükselişler den sonra genelde aynı hızda düşüş olur. Hiç almiyacakmis gibi verip biyerlerde dengelemelri lazım. Bu yarın sabah yada akşam olma ihtimali yüksek bence. Hafta sonu riskinin zirve olduğu günlerdeyiz. Yine alıp malda girerse yeni zirve çabuk gelir zaten.
Yer İmleri