Sayfa 588/1024 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Ben çantDa taşıyorum sol cebimde bıçak ile 2-3 kişi taşıyoruz. Bugün 380 bin dolar ing ye taşıdım.

250 k tl %14 teb bağlandı
    ING USD faizi ne kadar?

2. 60 gün %4.50 vadeli / günlük değil

3.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sn lutfu, 2 yol var: ya tl yollayıp, faiz alacağımız bankadan dolar alacağız, ki bu durumda dahi uzatmada düşük faiz verme durumunda ne yapacağız! ya da swift i uygun hale getirmenin yollarını arayacağız.
    tl deki arkadaşlar, sanırım son birkaç senedir, dolar karşısında yediği kazığı çıkarma peşindedir, benim gibi. şuan ki faiz oranlarından faydalanabildiğimiz kadar faydalanıp, dolara geçmek sanırım ortak düşüncemizdir. şimdi geçmek lazım mı diyede düşünüyorum. lakin tv de pek çok uzmanın dilinde 3.40- 3.30- 3.20 ler dolaşıyor. dolara geçmeyelim diye beynimizi mi yiyorlar? şimdiden dolara geçtiğimizde nasıl yüksek faiz alırız, derdindeyim, aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş misali.

Sn. Şef, TL mi yoksa dolar mı sorusu zor bir soru bu soruya cevap verebilecek babayiğit benim gözümde yok Tv kanallarında hiç yok bu yorumcular bu işi bu kadar iyi biliyor olsa maaşlı çalışmazlardı, benim arkadaş borsaya ilk girdiğinde hayatında hiç 100.000 ini olmamış adamın tavsiyesiyle hisse alıp satıyordu karşısındaki adam asgari ücretle çalışan MT idi, sonuç hüsran, siz forumdan gördüğüm kadarıyla tecrübeli birisiniz bu haber bombardımanından etkilenmeden yatırım yapmaya çalışın bence,

Bu nasıl olacak işte bu kısmı zor biri İstanbul'a bakar şiir yazar biri bakar "seni yenecem İstanbul" diye feryat eder hesabı...

Çok şey yazdım ama bunlar zaten bildiğiniz basit gerçekler,

Ben kendi adıma şuan Dolar almıyorum, bir ara gözüme onca haber etkisiyle altın takıldı niyet ettim almaya ama dolar yüksek diye altında almadım çünkü altın fiyatının içinde Dolar/Tl de etkili şimdilik doğru karar vermişim ama dünya çok hızlı değişiyor 2 gün sonra ne olacak belli olmaz, son dönemin en göze batan yatırım aracı (bence kumar) bitcoin oldu bence son demleri halka arz yapıyorlar gibi...

Sonuç olarak ben TL ve borsa devam ediyorum ama durumum bu kadar artan borsaya göre pekte süper değil yani borsadaki artış genele tam olarak yayılmadı...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    büyük banka isteyenler için;

yapıkredi e-vadeli 32 gün+
    %13.70
    1.000-500.000

Bu oranı bulamadım internet bankacılığında mı var?

https://www.yapikredi.com.tr/bireyse...aizi-hesaplama

Alıntı Originally Posted by ral 9010 Yazıyı Oku
    Enpara hesabınız varsa,10.000 tl den daha az bir paranın enparada bulunması isteniyor.
    100k üstü paranız ise Finansbank'ın bir şubesinde açılmış olan vadeli hesabında olacak.
    Bir bankadan oran almak için hesabınızın olması şart değil.

ASUS_Z002 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sacmalikta zirveyi yasiyor finans daha once enparalilari yeni musteri saymiyordu .
    10000 tlyi vadesizde mi kaliyor birikimdemi .14.90 kolay kolay vermez finans .
    Subeye gidip 100k+ustune mi alindi bu oran.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu oranı bulamadım internet bankacılığında mı var?

https://www.yapikredi.com.tr/bireyse...aizi-hesaplama
    yeni para girişi için geçerli
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

7. rodeo usd 4.10 temdit.

fınanstan 14,90 teklıf alan varmı kosullu yada kosulsuz.

Sayfa 588/1024 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •