arkadaşlar, tl yi oran beğenmezsek başka bankaya en kötü 25tl verip eft yapabiliyoruz. doları taşımak için ne kadar ücret ödemek gerekiyor? teşekkürler.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sn.şef benim bildiğim bir kaç kişi elden çekip taşıdı bende vaktim olduğunda aynısını yapıyorum, mecbur kaldığımda swift yaptım ama pişman edecek kadar para kestiler benden
Enparadan garantiye swift yapmıştım Enpara 15 TL almıştı Garanti 60 dolar kesmişti... Miktar 15.000 dolar
Ama forumda swift yaptım ücret ödemedim diyen forumdaşlar olmuştu sanırım yüksek miktarlarda bu konuda pazarlık oluyor en azından yazılanlardan aklımda böyle kalmış...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
sn lutfu, 2 yol var: ya tl yollayıp, faiz alacağımız bankadan dolar alacağız, ki bu durumda dahi uzatmada düşük faiz verme durumunda ne yapacağız! ya da swift i uygun hale getirmenin yollarını arayacağız.
tl deki arkadaşlar, sanırım son birkaç senedir, dolar karşısında yediği kazığı çıkarma peşindedir, benim gibi. şuan ki faiz oranlarından faydalanabildiğimiz kadar faydalanıp, dolara geçmek sanırım ortak düşüncemizdir. şimdi geçmek lazım mı diyede düşünüyorum. lakin tv de pek çok uzmanın dilinde 3.40- 3.30- 3.20 ler dolaşıyor. dolara geçmeyelim diye beynimizi mi yiyorlar? şimdiden dolara geçtiğimizde nasıl yüksek faiz alırız, derdindeyim, aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş misali.
Yer İmleri