Aysegul Dogrucan
@AysegulDogrucan
·
8s
Solunum sıkıntısı sebebiyle
@fatihdogrucan
yoğun bakıma alındı.
Dualarınızı eksik etmeyin...
Aysegul Dogrucan
@AysegulDogrucan
·
8s
Solunum sıkıntısı sebebiyle
@fatihdogrucan
yoğun bakıma alındı.
Dualarınızı eksik etmeyin...
@erefefik
Katilin daha önce sığınma başvurusu yaptığı ancak bu başvurunun reddedildiği, 4 sahte kimliği bulunduğu öğrenildi.Aris
@voiceofhellas
·
9 Ağu
🇬🇷Yunanistan'ı öfkeye boğan olay! 17 yaşındaki Nicoletta'yı öldüren 22 yaşındaki Pakistanlı, "Kur'an'a hakaret ettiği için yaptım" dedi. Ülkede infial yaratan bu cinayetinde ardından Nicoletta'nın babası, Pakistanlı katilin idam cezasına çarptırılmasını istedi.
Dipnot: Yunanistan'da idam cezası bulunmuyor.
@erefefik
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
MEHMET CEYHAN "Bu RNA, vücutta en fazla 3 GÜN kalabiliyor, daha sonra vücuttan atılıyor".
https://aa.com.tr/tr/koronavirus/pro...ndirdi/2263725
JOURNAL OF IMMUNOLOGY "Aşıdan 4 AY sonra bile içinde spike mRNA/protein bulunan yapılar (exosome) dolaşımda tespit edildi."
https://jimmunol.org/content/207/10/2405
@erefefik
LATİF ŞİMŞEK
@latifsimsekk
·
8s
Ağzı lağım kokan kahpeler tarafından yapılan kalleş saldırıyı kınamayarak, gazetecilik mesleğine kara bir leke süren, 20 yıldır üyesi olduğum, Parlamento Muhabirleri Derneği’nden istifa ediyorum.
@erefefik
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
Özel üniversite öğrencileri şokta: "Ben Beykent üniversitesi öğrencisiyim. 2020 yılında okula kayıt olurken, yıllık öğrenim ücreti artışı yüzde 5'i geçmeyecek diye bir taahhüt verilmesine rağmen bu sene yüzde 200 ile yüzde 300 arası zamlar yapıldı. Öğrenciler olarak mağduruz."
@erefefik
Şimdi ben dinlenirken arkamdan söz söyleyen köpek sürüsüne böyle bakabilirsiniz.Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Allaha şükür sevenimiz çoktur.
Öfke duyanlar;
1- En başta seküler ve (veya değil!) milliyetsiz hayatlarını Atatürkçülük, solculuk ile perdeleyenler,Türk kelimesinden iğrenenler
2- Fetöcüler(en çokta soruşturmalardan yırtanlar)
3- Riyazet ehli olmayan dümeni dışarıda tarikat ehli
Gerekirse müdahale edeceğim.
Selametle kalınız.
Yazdıklarımıza seviyeli eleştiri getirenlere teşekkür ederim.
@erefefik
Chp'ye oy virmeyin...Muhammed Vefa
@muhammed_vefaa
·
10s
Manisa'da ilginç bir olay yaşandı. Cami, üniversite ve kamu kurumlarının bulunduğu bir AVM'ye "alkol ruhsatı" Manisa Belediyesinde oylandı; CHP mekanın cami ve kamu kurumlarına yakın olması nedeniyle reddetti. Ama AK Parti, MHP ve BBP'nin oylarıyla "alkol ruhsat izni" verildi.
@erefefik
Dr. Özcan Yücel
@drozcanyucel
·
11s
Bizde olduğu gibi tüm dünya hastanelerinde FDA onaylı bir mide ilacı olan “Ulucuran’ı” (ranitidin) 30 yıl boyunca hastalara verdik. Sonra bir gün kanser yaptığı gerekçesiyle “acil kodu” ile aniden toplatıldı. Özür bile dilenmedi. Bu nasıl oluyor?
@erefefik
Yer İmleri