Sayfa 588/597 İlkİlk ... 88488538578586587588589590 ... SonSon
Arama sonucu : 4769 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Viop LXVI

1. 12.466 cort 50 puana stop

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    12.466 cort 50 puana stop
    bende 40 ve 60 dan iki parti cort açtım. allah sonumuzu hayretsin
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Markette dehşet: Sevgilisini dövüp müşteriyi bıçakladı
    Yalova'da N.T. (44), kasiyer olarak çalıştığı zincir marketin şubesinde, eski sevgilisi olduğu iddia edilen A.Y. (34) tarafından darbedildi. Kendisini engellemek isteyen marketin müşterisi Emin E.’yi de bıçaklayan A.Y. gözaltına alındı. A.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, arbede anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Ne güzel bir dünya adam bıçaklıyor sonrada serbest kalıyor sonrada biz niye böyleyiz

Bunu yapan or. Çocuğu
    Buna izin veren or. Çocuğu
    Kimse kusura bakmasın
    bu düzeni bu duruma getiren oy verendir
    Artık hazır olmak fayda etmiyor, tedbirli olucan,
    Ben mesela emlak ğibi iki tek atarım, sonra illede adalet isteyene adalet, bende sorunlamrımı böle çözüyorum, fazla da misafir olmuyorsun

4. pit abey 12.516 stop olur helal derim. 12.426 da flatlerim. sürebilir önü boş yukarıda. ben düzeltmeden 40 puan alırsam dedim.

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    pit abey 12.516 stop olur helal derim. 12.426 da flatlerim. sürebilir önü boş yukarıda. ben düzeltmeden 40 puan alırsam dedim.
    bende fazla beklentiyle açmadım bakalım hayırlısı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bende 40 ve 60 dan iki parti cort açtım. allah sonumuzu hayretsin
    döverler hemde fena döverler
    bir halt olacağı yok.

7. Yayaya yol veriyorum, isterseniz kızın, bolu sakarya düzce adapazarı, insanlar yol veriyor, insanlar insan ğibi davranıyor,ben yolu hakkına veriyorum, adam korna üstüne korna,
    İnip cama kadar geliyor,genelde uğraşmam ama ısrar ediliyor, bazen sağlam çıkıyor tatlıyı yiyoz

8. Xu100 ün 11.150 de zorlanacağını umuyorum. en azından bir düzeltme yapsa yeter 11.100 lere kadar. hayırlısı bakalım.

Sayfa 588/597 İlkİlk ... 88488538578586587588589590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •