Sayfa 59/470 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 465 - 472 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. murat doğan a bende teşekkür ediyorum asıl burda önemli olan şirket spk ya ne diyecek ne yazacak tahta kapatma ile ilgili ve ilaveten 3 aylık bilançosunu gönderecek mi spk ya sonuçta spk nın borsa dışı bir yayın yeri var gönderirse ordan görebiliriz sadece kap yok ikinci bir kap ta var oraya gönderebilir bütün bunları yapacak mı yeniden borsaya girmek için bir talebi olacak mı spk dan şirketin

ötekisinde genpower holding de bir çabası var yeniden borsaya girmek için spk ya başvurusu da var bunda olacak mı aynı çaba

2. Murat beye tesekkur ederis cabasi icin.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    murat doğan a bende teşekkür ediyorum asıl burda önemli olan şirket spk ya ne diyecek ne yazacak tahta kapatma ile ilgili ve ilaveten 3 aylık bilançosunu gönderecek mi spk ya sonuçta spk nın borsa dışı bir yayın yeri var gönderirse ordan görebiliriz sadece kap yok ikinci bir kap ta var oraya gönderebilir bütün bunları yapacak mı yeniden borsaya girmek için bir talebi olacak mı spk dan şirketin

ötekisinde genpower holding de bir çabası var yeniden borsaya girmek için spk ya başvurusu da var bunda olacak mı aynı çaba
    Genpower la ilgili tekrar borsaya dönme konusunda ne cabasi var? Benim bildigim henuz hic bir caba yok onla ilgili? Bilmedigimiz bir sey mi var? Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    dosya incelendi, gereği düşünüldü,

mazeret taleplerinin kabulu ve yeni duruşma gununün uyap ile tebliğine,
    kayyum raporuna beyanlar için taraflara süre verilmesine
    bilirkişi raporunun beklenmesine
    khk gereği, ilgili mercilere yazı yazılmasına,
    bu aşamada tedbir kararının kalkması,davacının faaliyetlerini olumsuz etkileyeceğinden, yeni bilirkişi raporu gelene ve değerlendirilene kadar, tedbirlerin devamına

duruşmanın 14-06-17 saat 11.20 ye bırakılmasına karar verildi.

diye yazmıştık, dün sabah mahkemeden önce.
    murat doğan, celseden önce, mahkeme kalemine gidip, khk gereği işlem yapıldımı diye araştırmış. müjdatla , ilgili bi bağlantı yokmuşmuş, o yüzden celsede bunu dillendirmeye gerek kalmamış.

sonuç kısmında mahkeme başkanı, gereği düşünüldü demiş, bizim dediklerimizzin yaklaşık aynını söylemiş.
    bi tek, duruşma gününü tutturamamışız, 7 haziran gün vermişler.

bu tahmini yapabilmemiz için, murat doğan, raporları almak için uğraşmasaydı , yapamazdık tabiiki.
    emeğinden dolayı kendisine teşekkür ederiz( sizin adınızza ben teşekkur ediyorum, bana giren çıkan yok, hissemde yok zaten şu an)
    ben de sn. murat doğan ve sn.deniz 4837 ye bir kez daha çok teşekkür ediyorum. gösterdikleri çaba bizim içinde o kadar önemli ki farkında değiliz. ayaklarına emeklerine sağlık. bakınız kime soruyoruz mahkeme sonucunu ? sn. murat doğan a.. konuya hakim olan o. lütfen kişileri yıpratmayalım takdir edelim. zaten çoğu hissedar da teşekkür etmiş buna çok sevindim.

yatırım tavsiyesi değildir..

Herkese İyi Geceler ;

Tüm ortakların Berat Kandilinizi Kutluyorum. Rabbim Hepimizin Günahlarını Af eylesin..

Murat DOĞAN
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

6. Bu başlığı şu anda 25 kişi okumaktadır. (6 üye ve 19 ziyaretçi)

kot dışındayız ama bu takipçi sayısı dikkatimi çekti..

http://gonderitakip.ptt.gov.tr/

RR04884965653

HAZIRLANMIŞ OLAN BİST İTİRAZ DİLEKÇESİ YERİNE ULAŞTI TESLİM EDİLDİ. ZİMMET FİŞİ GÖREVLİ MEMUR TARAFINDAN ALINDI BANA GÖNDERİLMEK ÜZERE YOLA ÇIKTI..

HAYIRLI OLSUN EVRAĞIN BAŞINA KAZA BELA GELMEDEN YERİNE GİTTİ . SPK MÜRACAT ETTİK ANCAK İLERİDE SPK NEZDİNDE DİLEKÇE CEVABIMIZ GELMEZ İSE USULDEN HATA YAPMAMAK GEREKLİ.. HAYIRLI OLSUN ÖNEMLİ BİR DİLEKÇEYDİ..

SPK YAZILMIŞ BULUNAN 3 BAŞVURUDAN 1 TANESİNİN SÜRESİ BU GÜN DOLDU YARINIDA BEKLEYİP CUMA GÜNÜ KOMİSYONA İTİRAZIMI ŞİKAYET MAHİYETLİ YAPACAĞIM...
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Herkese İyi Geceler ;

Tüm ortakların Berat Kandilinizi Kutluyorum. Rabbim Hepimizin Günahlarını Af eylesin..

Murat DOĞAN
    teşekkürler ben de sizin ve diğer üyelerimizin berat kandilini kutluyorum.

Sayfa 59/470 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •