Sayfa 59/323 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Sağol varol mohikan ustam.selamlar

2. Hocam selamlar vaktiniz olursa BANVT e bakabilir misiniz.

3. Degerli hemserim...kozal...a bakabilirmisin ..altinin yukselmesi ne kadar etkili olmustur...

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Karel ilk sayfalarda sayıldı.

PETKİM...

KISA VADE...

240 dk'lık bu grafikte 11 dalgalık trendin 3. zirvesi 6.97 ile yapılmış.

Bana göre bu trend bitiminde 8 TL görülebilir. Bu aynı zamanda orta vadeli trendin de bitişi olacak.

UZUN VADE...

Aylık bu grafiğe göre 8 dalgalık trendin 3. zirvesini yapmakta.

Göreceği zirveden sonra yapacağı düzeltmede en ağır ekonomik krizde bile en fazla düşeceği yer uzun vadeli destek çizgisi olan 4-4.5 TL olacak gibi görünüyor.

Abi bunun için tebrik ederim..

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    THY...

Bana göre 2 hafta önce saydığımız yukarıdaki kısa vadeli sayım bitti. Baktım bugün 13.15 görülmüş. Bugün veya yarın dönüş günüdür.

Belki yukarı bir pin bar atabilir( Mesela yarın ilk seans 13.50 görülebilir.)

Sonra BIST ile birlikte THY'de sağlam bir düzeltme ( 10.50-11.00 arası) bekliyorum.

Bunda elini çok korkak alıştırıyosun dedim ama )

Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Abi bunun için tebrik ederim..
    Eyvallah Uyvar kardeşim, ama bunda daha trend bitmedi.

Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Bunda elini çok korkak alıştırıyosun dedim ama )
    THY'ye gelince; HAFTALIK grafikte (Günlükte değil) bu yapacağı zirve dışında 1 zirvesi daha olduğunu ilk sayımda söylemiştim.

Bunun nedenine gelince; FİNCAN-KULP formasyonu gereği, trendin nihai hedefi 16.54 olup bundan önce bir düzeltme yapması gerekiyor. 3 dalgalık trendin 2. zirvesini şimdi yapmakta, bu zirvenin düzeltmesi için orta vadeli çıkış trend destek çizgisi (10.5 TL) dedik ama buraya kadar düşmeyip 11.5-12'den de yukarı dönebilir. Şubat-Mart gibi nihai zirveyi yapar. Muhtemel projeksiyon şu şekildedir.

DUHUL : 1999

7. Selamlar Abi vaktin olursa comdo ve konya sayımı yapabilirmisin.

8. Mohikan abey sana helal olsun biz eldeki kağıdın bilançosuna bakamazken sen bunca insanın taleplerini karşılıksız bırakmıyorsun Allah iyilikler güzellikler nasip etsin...
    Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma

Sayfa 59/323 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •