Sayfa 59/195 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. Bu sabah "Fon Portföyüm Getirileri" kısmını incelediğimde getiri %0.48'di. Buna karşın toplam varlıklarımı incelediğimdeyse söylediğim sonuç çıkıyordu. Ben de anlam veremedim. Sizin banka ve fon adetleri de aynı ya da benzer mi benimkiyle? Şuan fonlarımı inceleyemiyorum, sabah olsun tekrar inceleyip geri dönüş yapacağım buraya. Kısmet...

2.  Alıntı Originally Posted by investpol Yazıyı Oku
    Bu sabah "Fon Portföyüm Getirileri" kısmını incelediğimde getiri %0.48'di. Buna karşın toplam varlıklarımı incelediğimdeyse söylediğim sonuç çıkıyordu. Ben de anlam veremedim. Sizin banka ve fon adetleri de aynı ya da benzer mi benimkiyle? Şuan fonlarımı inceleyemiyorum, sabah olsun tekrar inceleyip geri dönüş yapacağım buraya. Kısmet...
    Sebebi şu hafta sonu olduğu için eski fiyat yani Cuma kapanış fiyatı gözüküyor, ama beklerseniz 2 günlük kar da eklenecek.O yüzden hafta sonlarında fon satışı yapmamak lazım.
    Hatta hafta içinde de 17.00-24.00 arası satmamak lazım yoksa o günkü kardan mahrum kalıyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by investpol Yazıyı Oku
    Bu sabah "Fon Portföyüm Getirileri" kısmını incelediğimde getiri %0.48'di. Buna karşın toplam varlıklarımı incelediğimdeyse söylediğim sonuç çıkıyordu. Ben de anlam veremedim. Sizin banka ve fon adetleri de aynı ya da benzer mi benimkiyle? Şuan fonlarımı inceleyemiyorum, sabah olsun tekrar inceleyip geri dönüş yapacağım buraya. Kısmet...
    Banka yapı kredi fon para piyasası fonu saat 24 den sonra güncelleniyor oran ve fiyatlar 7 günlük getirisi 0.43 görünüyor.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ziraat bankasının fonlarını incelediniz mi diğer bankalara göre fark atmışlar gayet başarılılar.

5. Gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Toplam varlıklarım 0.79 oldu. Tabii bozdurunca 80 kuruş oluyor. Harika. Geçen hafta niye eklenmedi acaba...

İki sorum olacak. Aynı anda iki farklı banka hesabında yatırım hesabı açarsak bu MKK ücreti iki bankada da ayrı ayrı mı tahsil edilir? Bir de, ben Ziraat Mobil'i kullanırken yatırım hesabı açmak istediğimde SPK uygunluk sözleşmesini ya şubeden ya da internet hizmetinden yenilemem gerektiğini söylüyor. İnternet üzerinden bunu nasıl yenileyebilirim, bileniniz var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by investpol Yazıyı Oku
    Gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Toplam varlıklarım 0.79 oldu. Tabii bozdurunca 80 kuruş oluyor. Harika. Geçen hafta niye eklenmedi acaba...

İki sorum olacak. Aynı anda iki farklı banka hesabında yatırım hesabı açarsak bu MKK ücreti iki bankada da ayrı ayrı mı tahsil edilir? Bir de, ben Ziraat Mobil'i kullanırken yatırım hesabı açmak istediğimde SPK uygunluk sözleşmesini ya şubeden ya da internet hizmetinden yenilemem gerektiğini söylüyor. İnternet üzerinden bunu nasıl yenileyebilirim, bileniniz var mı?
    Hesabı açın sizi yönlendiriyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Ziraat bankasının fonlarını incelediniz mi diğer bankalara göre fark atmışlar gayet başarılılar.

Ben göremedim nerede.....

Yazın Arsa... Kışın Borsa

Alıntı Originally Posted by investpol Yazıyı Oku
    Gerçekten de dediğiniz gibi oldu. Toplam varlıklarım 0.79 oldu. Tabii bozdurunca 80 kuruş oluyor. Harika. Geçen hafta niye eklenmedi acaba...

denemedik ama alınır diye düşündüğümden tek banka yatırım hesabı ile devam ediyorum....
    Yazın Arsa... Kışın Borsa

Sayfa 59/195 İlkİlk ... 949575859606169109159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •