Bence farklı birileri yok..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence farklı birileri yok..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doviz arttikca dusuyor[emoji23]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Surekli doviz artti diye kambiyo kari ile kagit mi yukselir diyenler turedi , bu karlar ve parayla istedigi gayrimenkulu alir , proje gelistirir ve kar eder . Ama adamlar su ekonomik durumda Dolar su seviyelerdeyken bunu yapmiyor ki Alarko oluyor . Risk almamak degil Bu , uygun ortami zamani beklemek . Sirketim olsa ayni Bu sekilde yonetirdim tutardim parayi dolarda , az Temettu dagitir , risk almadan en uygun zamani beklerdim .
Yabancı takası rekor seviye düştü. Hala defolup gitmediler. Tahtaya rahat vermiyorlar. 1,5-2,0 arası bir lotlari kaldı. Hala pislik peşinde koşuyorlar. Al yok sat yok işleri ibbnnelikk.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
İşhanı asansörü gibi mübarek,,,iki gündür 17,05 üstüne atamıyor numarası yapıyor bu arada,malı kaptırmayın derim şahsen dikkat.
Ytd.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ta küfür yerdin amaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı alım satımı olduğunu düşünmüyorum.Tahtayı 2/3 aracı kurumdan dizan ediyor o.ç üst akıl.9 aydır 14/19 bandında tutuyor kağıdı.sende sabır varsa bizde de var ********.
Yer İmleri