Sayfa 59/700 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Dün 16.60 satanlar bugün 17 den alıyor dün alanlar bugün satiyor. biri iniyor biri biniyor
    Bence farklı birileri yok..

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Doviz arttikca dusuyor[emoji23]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Surekli doviz artti diye kambiyo kari ile kagit mi yukselir diyenler turedi , bu karlar ve parayla istedigi gayrimenkulu alir , proje gelistirir ve kar eder . Ama adamlar su ekonomik durumda Dolar su seviyelerdeyken bunu yapmiyor ki Alarko oluyor . Risk almamak degil Bu , uygun ortami zamani beklemek . Sirketim olsa ayni Bu sekilde yonetirdim tutardim parayi dolarda , az Temettu dagitir , risk almadan en uygun zamani beklerdim .

4. Yabancı takası rekor seviye düştü. Hala defolup gitmediler. Tahtaya rahat vermiyorlar. 1,5-2,0 arası bir lotlari kaldı. Hala pislik peşinde koşuyorlar. Al yok sat yok işleri ibbnnelikk.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

İşhanı asansörü gibi mübarek,,,iki gündür 17,05 üstüne atamıyor numarası yapıyor bu arada,malı kaptırmayın derim şahsen dikkat.
    Ytd.
     Alıntı Originally Posted by leon_1188 Yazıyı Oku
    Dün 16.60 satanlar bugün 17 den alıyor dün alanlar bugün satiyor. biri iniyor biri biniyor

Çok ta küfür yerdin ama
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Surekli doviz artti diye kambiyo kari ile kagit mi yukselir diyenler turedi , bu karlar ve parayla istedigi gayrimenkulu alir , proje gelistirir ve kar eder . Ama adamlar su ekonomik durumda Dolar su seviyelerdeyken bunu yapmiyor ki Alarko oluyor . Risk almamak degil Bu , uygun ortami zamani beklemek . Sirketim olsa ayni Bu sekilde yonetirdim tutardim parayi dolarda , az Temettu dagitir , risk almadan en uygun zamani beklerdim .

7. Yabancı alım satımı olduğunu düşünmüyorum.Tahtayı 2/3 aracı kurumdan dizan ediyor o.ç üst akıl.9 aydır 14/19 bandında tutuyor kağıdı.sende sabır varsa bizde de var ********.

Sayfa 59/700 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •