Sayfa 59/660 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 5277 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. İki virman mı yaptı o zaman.Cidden gizemli ortak.İş te güzel kamufle olunuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    credit iş bankasına girdi hsbc ile aynı adam

işte bu çok güzel haber. Açıkcası Citi adına almasına üzülürdüm çünkü kısa tutardı o zaman.

Bu durumda önce HSBC sonra şimdi Credit üzerinden aynı adam bir boş bir dolu kuralına göre bugün alım yapması lazım akşam üzeri.

Yapar mı bilmem ama yaparsa işin rengi hakikaten değişir. Demek ki daha alımları bitmemiş almaya devam ediyor deriz.

Hissenin zorlandığı günlerde sahneye çıkıyor genelde. Bugün de o günlerden biri. Tahtada Credit görünürse çok alan da olur diye tahmin ediyorum. Bakalım yine hisseyi artıya geçirene kadar alır mı.

3. Bu arada bu adam sürekli HSBC ve Credit Suisse üzerinden işlem yaptığına göre yabancı olma ihtimali çok yüksek.

Ama neden sonrasında malı İş bankasında saklıyor bilmiyorum. Yani aslında yerli de yurt dışından mı işlem yapıyor bilemedim.

4. İndeks grubu(datagate,despec) yeşil.Teknosa yeşil.
    Bizde yeşil kapatsak diye bir umut bekliyoruz bakalım.Hayırlısı.

5. Sabah Gap bırakarak açılması gereksiz olmuş kapanışa kadar kapatırlar mı diye sesli düşünüyorum.

6. neredesin hsbc veya credit .. gelde şu iş, yapıkredi ve bofa nın oyunun boz.. tahtada bu 3 kurum resmen at oynatıyor.. iş aşağı bastığında malın büyük bölümünü yine kendine verdi.. cep to cep yapıp aşağı bastı..

7. Bilanço bekler gibi hissettim kendimi gizemli ortağın hisse almasını beklerken.İnşallah uv düşünüyordur.

8.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    neredesin hsbc veya credit .. gelde şu iş, yapıkredi ve bofa nın oyunun boz.. tahtada bu 3 kurum resmen at oynatıyor.. iş aşağı bastığında malın büyük bölümünü yine kendine verdi.. cep to cep yapıp aşağı bastı..

Arkadaşlar bu İş yatırıma bu kadar yüklenmeyin orası KY yuvası. 1000 tane adam işlem yapıyor oradan. Her alan veren aynı kişi olmaz orada.

Sayfa 59/660 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •