Sayfa 58/660 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 5278 madde; 457 - 464 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Qnb deki arkadaşın kafası birine bozulmuş sanırım.İnatla 10 lot 11 lot alıyor.Dün 98 bin lot sattı.Bi şekilde yerine koyması haftalar sürer.Kafası kime bozulduysa artık.
    Aynı kişi ise tabi.

2.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Qnb deki arkadaşın kafası birine bozulmuş sanırım.İnatla 10 lot 11 lot alıyor.Dün 98 bin lot sattı.Bi şekilde yerine koyması haftalar sürer.Kafası kime bozulduysa artık.
    Aynı kişi ise tabi.

Yok aynı kişi değil :) İyi bir arkadaşımız o. İleride çok büyük tahtacı olacağım alıştırma yapıyorum diyor :))))))))))))))))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Yok aynı kişi değil :) İyi bir arkadaşımız o. İleride çok büyük tahtacı olacağım alıştırma yapıyorum diyor :))))))))))))))))))))))
    :kahkah:

İlerde birgün karşımıza çıkıp beni hatırladınız mı demesin sonra :)

4. İş yatırım gene küçük hesap yapanları nemalandırıyor. Sabah topladı, şimdi dipten veriyor. Küçük hesap yapanları kazandırıyor. Hesap büyük işyatırımın bakalım ne zaman gösterecek.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by alltimeinvest Yazıyı Oku
    İş yatırım gene küçük hesap yapanları nemalandırıyor. Sabah topladı, şimdi dipten veriyor. Küçük hesap yapanları kazandırıyor. Hesap büyük işyatırımın bakalım ne zaman gösterecek.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    iş yatırımdan işlem yapan çok kişi var aynı adam oldugunu sanmıyorum degerli dostum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    iş yatırımdan işlem yapan çok kişi var aynı adam oldugunu sanmıyorum degerli dostum
    Teşekkürler dostum yorumun için, yeni izliyorum tahtayı. Dünkü hareketi de benzerdi. İşyat’ı daha dikkatli izleyeceğim.
    Ben de bir kaç haftadır yeniden giriş yapıyorum hisseye. Emirhan hocam yorumlarıyla yolumuzu aydınlatıp zamanında kazanmıştık.

Teşekkürler bol kazançlar tüm paydaşlara

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. credit iş bankasına girdi hsbc ile aynı adam
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 58/660 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •