Aslında yoksa var olan ne yok mu var oldu yoktan mi var edildi peki karnimiz tok sirtimiz pek ama aslında yok peki karnimiz nasıl doydu yokken
..
Aslında yoksa var olan ne yok mu var oldu yoktan mi var edildi peki karnimiz tok sirtimiz pek ama aslında yok peki karnimiz nasıl doydu yokken
..
karanlıksokaklaryalnızbiradamyürüyoryollardaardına bakmadantakılıpdüşsedekendibaşınakalkacakveonahiçk imsedönüpbakmayacakyalnızadamtekbaşınayalnızadamte kbaşınabunuüşenmeyipokuduysanheyarkadaşyagitişineb akbakhalaokuyoryaheyzilçaldımıkızlarçıktımıbugünbe nimdoğumgünümbabamındoğduğuyaştayım
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bir varmış bir yokmuş
Aslında bu dünyada ki sistem olan şeyi fakirden alıp zengine vermek yani enflasyon farkı patrona verilir, o yüzden warren buffet zengin olmuştur, oysa ki reelde bazı ülkelerde açlıktan ölen insanlar mevcuttur hali hazırda göçmenler bu yüzden ülkemize gelmiştir, gidebilseler avrupaya ve amariga ya gidecekler de imkanları müsait değil sanırsam galiba en büyük zengin rockefelker bu sistemin mücidi
Hamdım Piştim Yandım
Yani şunu minnak beynine sok, zengin değilsen borsadan zengin olaman
Vob yapın bol bol
En güzel para katlama yeri vob
Hamdım Piştim Yandım
bir yalan yeterince tekrarlanmışsa artık gerçek olmuştur.
nazilerin sloganı buydu. almanya düşerken bile milyonlarca alman savaşı kazandıklarını sanıyordu.
Hacı olay şu konudan bağımsız
Ne teknik analiz diye birşey var ne temel.
Dayı yaratma anına denk geldik emme epik birşey oldu.
Yaratıcı ol dedi kimse..
Oldu. Bu kadar
VOB yapmayın
Sindoma abi duymasın teknik yok dediğini
Hiç kusura bakma memedabi, bi tutam kıvırcık marul 20 tale olmuş, ot yahu bildiğin yeşil ot
Napalım yani sana bacası fiyatına düşmüş fabrikayı mı devredelim.
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri