Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu piyasa artık benim piyasam beni suyun içine çekemezsin gerekirse suyun içinden seni de çeker çıkartırım.

10407-10413 gap kaldı kısacılar için bu gap kalmayaydı daha iyiydi.
    Karaduman dayuyu mallandurmadan ralli malli yabturmam heç heveslenme
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bak Bozkurtum bazı şeylerin tarifi olmaz bu işlerde taaa ki yaşayana kadar. Hisseler 9000 altına o kadar yanlış verildi ki USD ortalamaların feleği şaştı. Şu an dipten % 20-30 tepki vermiş hisselerde grafikler al verdi ama TL ortalamaların henüz al veremediği bir sürü hisse var. Var sen hesap et bazı şeyleri. Ha git geller olur benim o git geller ile işim olmaz.... Valla çok nazikçe yazdım.

9000 de mal alamayan bundan sonra hiç alamaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başımıza sarma şunu ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. günaydın, 1 hafta egede tatil yapıp döndüm. tatilde hiç işlem yapmadım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. Bozkurt geliyorum bak. Deliyi dembeği başımıza sarma şurada tatlı tatlı al sat yapıyoruz. Neyse benim yevmiye tamam. Daha da hisse ile girmem.

6. Bozkurt ne diyin eşek meşek. Bremen mızıkacılarını mi çekecez önce. Rolüne iyice hazırlandın özümsedin rolünü sanki

7. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    2d
    Arazi araçlarında ÖTV'nin %50'ye yükseltilmesiyle, Hazine'ye yıllık 14 milyar TL ek gelir sağlanacak. (Yeni Şafak)
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt geliyorum bak. Deliyi dembeği başımıza sarma şurada tatlı tatlı al sat yapıyoruz. Neyse benim yevmiye tamam. Daha da hisse ile girmem.
    Yevmiyeyi bugün çabuk doğrulttun, dükanı kapatalım üüleyse boşuna cereyan parası vermeyelim yarın oynarız birazda
    Madem sende hisse yok günün tepesini işaretleyelim 12220 ile
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 59/1001 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •